ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Βολιώτισσα που μαθαίνει στους Ελβετούς να τρώνε ελληνικά και κάνει θραύση!

Η Βολιώτισσα που μαθαίνει στους Ελβετούς να τρώνε ελληνικά και κάνει θραύση!

Newsroom

Η αγάπη της για την Ελλάδα ξεπερνά τους τύπους. Η αγάπη της για τον Βόλο, φανερή σε κάθε της λέξη και σε κάθε της απόφαση.

Η Νάγια, ένας άνθρωπος που πλημμυρίζει από καλοσύνη και αγάπη, που χορταίνεις από την λάμψη των ματιών της πριν δοκιμάσεις τα φαγητά της, όχι απλά κατάφερε να κάνει καριέρα και μια πετυχημένη επιχείρηση κέτερινγκ στην Γενεύη, αλλά κατάφερε τους Ελβετούς να τρώνε Ελληνικά, μιλώντας με τα πιο όμορφα λόγια για την χώρα μας.

Η κουζίνα της, είναι πρεσβευτής της χώρας μας στο εξωτερικό, με την Βολιώτισσα να αναλαμβάνει πολύ σημαντικές δουλειές στο εξωτερικό, μεταξύ και των οποίων γεύματα σε υπουργεία και κρατικές δεξιώσεις.

Με πολύ πάθος για την ελληνική κουζίνα, χρησιμοποιεί όσο αυτό είναι δυνατό, μόνο τοπικά, δικά μας υλικά, ενώ πάντα μένει πιστή στις ελληνικές συνταγές!

Μια Ελληνίδα στο εξωτερικό, μια Βολιώτισσα στη Γενεύη, αξίζει να ομολογήσουμε, πως καθημερινά δείχνει στην πράξη της αγάπη της στην χώρα και στον Βόλο μας, εκτιμώντας περισσότερο από εμάς, την ομορφιά του τόπου μας.

Δείτε περισσότερα στο προφίλ της: https://www.instagram.com/comptoirdelacuisinegrecque/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις