ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Βολιώτικη γωνιά της…Θεσσαλονίκης! Να πας!

Η Βολιώτικη γωνιά της…Θεσσαλονίκης! Να πας!

Newsroom

Μπακαλιάρος σκορδαλιά, από τους καλύτερους μεζέδες για τσίπουρο, αλλά και για ρετσίνα. Ένας μπακαλιάρος αφράτος σε χρυσαφί χρώμα και μια σκορδαλιά χειροποίητη φτιαγμένη από τα χέρια της Κικής. Μαγεία γεύσης κι πολλά άλλα χειροποίητα μεζεδάκια στη Βολιώτικη Γωνιά στην 17ης Νοεμβρίου 53.

Η Βολιώτικη Γωνιά έχει μια ιδιαιτερότητα, ότι και αν παραγγείλεις είναι χειροποίητο, από τη φάβα, μέχρι τους κολοκυθοκεφτέδες ή τα ντολμαδάκια και όποιον άλλο μεζέ. Στη Βολιώτικη Γωνιά, μαγειρεύει η μαμά!

Όχι δεν είναι διαφημιστικό κόλπο. Πρόκειται για ένα ουζερί οικογενειακό όπου μαγειρεύει η Κική η μητέρα του Μανώλη και η μαγειρική της είναι τέλεια και μερακλήδικη.Στην 17ης Νοεμβρίου 53 στα Κωνσταντινουπολίτικα στη Πυλαία, το καλοσώρισμα γίνεται πάντα με δύο τσιπουράκια, χειροποίητο παστό και χειροποίητο λάχανο τουρσί. Και το τονίζουμε το «χειροποίητο» επειδή είναι κάτι που δεν βρίσκεις παρά σε ελάχιστα μαγαζιά!

Η όλη φιλοσοφία της Βολιώτικης Γωνιάς στηρίζεται στην απλότητα της διακόσμησης, αλλά στην λεπτομέρεια και την ποιότητα στη μαγειρική, ακόμα και οι πατάτες οι τηγανητές κόβονται τη στιγμή που τις παραγγέλνεις.Φάβα, ντολμαδάκια, τζατζίκι, μελιτζανοσαλάτα, φασόλια φούρνου είναι μερικά από τα «πρώτα» για να αρχίσεις να πίνεις τα 25άρακια με το παραδοσιακό τσίπουρο Τυρνάβου.
Χταπόδι, μυδοπίλαφο ή μύδια αχνιστά και άλλα θαλασσινά, καθώς και ολόφρεσκα μικρά ψάρια περιμένουν για τη συνέχεια.

Στιγμές μοναδικές, μεσημέρι, βράδυ, με κέφι σε ένα περιβάλλον οικογενειακό, απλό και με πλούσια ζεστασιά!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις