ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η αστυνομία διέλυσε πλήθος έξω από καταστήματα με «take away» ποτά

Η αστυνομία διέλυσε πλήθος έξω από καταστήματα με «take away» ποτά

Newsroom

Εικόνες από γνωστό δρόμο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο – Δεκάδες πολιτών έξω από καταστήματα απολάμβαναν το ποτό τους «στα όρθια»

Την παρέμβαση της αστυνομίας προκάλεσε ο συνωστισμός έξω από καταστήματα εστίασης στη Θεσσαλονίκη. Δεκάδες πολίτες, με ένα ποτό στο χέρι, είχαν κάνει το πεζοδρόμιο… μπαρ, με συνέπεια, λίγο μετά τις 12 το βράδυ, να παρέμβει η αστυνομία και να διαλυθεί το συγκεντρωμένο πλήθος.

Η φωτογραφία που «ανέβασε» το grtimes είναι ενδεικτική: 

thes_police

Οι θαμώνες, αμέσως μετά την αυστηρή σύσταση των αστυνομικών, αποχώρησαν ειρηνικά, κρατώντας τα ποτά στα χέρια τους.

Η απουσία τραπεζοκαθισμάτων στα καταστήματα εστίασης που είναι ανοιχτά ως «take away» φαίνεται πως δεν εμπόδισε τον συνωστισμό.

Οι παρακάτω εικόνες που εξασφάλισε το protothema.gr προέρχονται από γνωστό δρόμο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και δείχνουν δεκάδες πολιτών, κυρίως νέων, έξω από καταστήματα να απολαμβάνουν το ποτό τους «στα όρθια».

Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς έχει ξεκαθαρίσει ότι το take away αφορά αποκλειστικά την πώληση ροφημάτων καφέ και δεν μπορεί «με την επίφαση του take away να σερβίσουν ποτά, χωρίς αποστάσεις και μέτρα προφύλαξης».

7672ce3b-b7a7-46f7-9ef2-f2da0c3616a1
24687154-a7ca-49f0-8991-b712f00fd868
c3e4fcd4-a546-4e0a-add6-6b835595b334

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις