ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εstia: Ένας νέος πολυμορφικός χώρος πολιτισμού που αναβαθμίζει το Πήλιο!

Εstia: Ένας νέος πολυμορφικός χώρος πολιτισμού που αναβαθμίζει το Πήλιο!

Newsroom

Μια νέα πρωτοβουλία, το Estia Pelion στην Πορταριά έχει ανοίξει τα φτερά της αποτελώντας ένα φιλόξενο και μοναδικό πολυχώρο πολιτισμού στην καρδιά του Πηλίου.

Η επίσκεψη θα είναι μια εμπειρία σε ένα χώρο όπου η τέχνη και ο πολιτισμός θα γιορτάζονται με τη μεγαλοπρέπεια που τους ταιριάζει.

Τι μπορεί να δει κανείς και να κάνει σε αυτό το υπέροχο μέρος που προσθέτει στον πολιτισμό μας

Εργαστήρια

Στο χώρο της Εστίας θα μπορεί να ζήσει κανείς την εμπειρία μιας ελληνικής εφαρμοσμένης παραδοσιακής τέχνης σε ένα από τα σταθερά εργαστήρια κεραμικής, υφαντικής ή οποιασδήποτε άλλης πρότασης, σε επαναλαμβανόμενα μαθήματα ή ακόμη και σαν μια μοναδική εμπειρία.

Εκδηλώσεις

Επιλεγμένες και ποιοτικές εκδηλώσεις θα παίρνουν ζωή στην Estia, περιλαμβάνοντας μουσικά, θεατρικά και εικαστικά θέματα ή ακόμα και δράσεις των γραμμάτων. Στο ημερολόγιο εκδηλώσεων μας θα μπορεί να βρει κανείς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να επιλέξει την εκδήλωση που επιθυμεί να παρακολουθήσει.

Πωλητήριο

Το πωλητήριο της Εστίας δημιουργήθηκε, όχι απλά για να εξασφαλίσει την αγορά ενός ενθύμιου στον επισκέπτη αλλά κυρίως για να του προτείνει αντικείμενα ελληνικής τέχνης που κουβαλούν κάτι από ελληνική ψυχή. Αντικείμενα δημιουργημένα στη γη της Θεσσαλίας, βιβλία γραμμένα από Θεσσαλούς με ιστορίες του τόπου μας, εκλεκτά δώρα με την υπογραφή της Εστίας.

Hub – Cafe – Bistro

Ταχύτατο ίντερνετ για όσους εργάζονται εξ αποστάσεως, δανειστική βιβλιοθήκη για όσους αναζητούν παρέα σε ένα βιβλίο, πανέμορφη θέα προς το Βόλο και τη Μακρινίτσα και ένα σύντομο μενού συνοδευτικών και ροφημάτων με χαρακτήρα ολικά τοπικό θα βρει κανείς στο Cafe της Εστίας. Κυρίως όμως, μια θέση στα ψηλά αφού απλώνεται σε ένα εντυπωσιακό μπαλκόνι στο επάνω επίπεδο του κτιρίου δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να θαυμάσει από εκεί τα εργαστήρια και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο ισόγειο.

Ενοικίαση χώρου

Κι αν όλα τα παραπάνω φάνηκαν άκρως δελεαστικά, η Estia σας παραχωρεί τους χώρους της για να οργανώσετε τη δική σας εκδήλωση ή δράση εδώ. Με υπηρεσίες όπως οπτικοακουστικός εξοπλισμός και υπηρεσίες γευμάτων, ο χώρος μας μπορεί να υποστηρίξει κάθε είδους project.

Τηλέφωνο: 697 432 5528

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις