ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εden: Η πιο μαγική επιλογή για ολιγοήμερη χαλάρωση στο Πήλιο!(ΦΩΤΟ)

Εden: Η πιο μαγική επιλογή για ολιγοήμερη χαλάρωση στο Πήλιο!(ΦΩΤΟ)

Newsroom

Είναι γνωστό πως η παραλία Πλάκα στον Άη Γιάννη Πηλίου, είναι αν όχι η πιο όμορφη, στην πρώτη τριάδα των πιο όμορφο παραλιών μας.

Είχα χρόνια να την επισκεφθώ και με χαρά έμαθα, ότι εκεί πλέον μπορείς να κάνεις ολοκληρωμένες διακοπές, κάνοντας και βρίσκοντας τα πάντα με τα πόδια. Ξεχνώντας τι σημαίνει αυτοκίνητο….

Έκλεισα λοιπόν δωμάτιο στο ξενοδοχείο Eden, έφτασα εκει, πάρκαρα το αυτοκίνητο μου στο ιδιωτικό πάρκινγκ και το ξέχασα εκεί, μαζί με το κλειδί για 2 ολόκληρα 24ωρα!

Δεν χρειάστηκε, ούτε και θέλησα να μετακινηθώ, αφού στο χώρο του Eden, λειτουργεί και εστιατόριο και beach bar, οπότε είχα όλα όσα ήθελα και μάλιστα όλα τίμια, ποιοτικά, νόστιμα και οικονομικά!

Η παραλία μαγική και ιδιαίτερα εύκολη, αν έχεις παιδιά μαζί, όπως εμείς. Τα βραχάκια σχηματίζουν μικρές “πισινούλες” θάλασσα, οπότε και κύμα να έχει αφήνεις το παιδί σου εκεί ήσυχος, πως απολαμβάνει την θάλασσα και το παιχνίδι.

Ξεκινούσε η μέρα μας με καλό πρωινό από το ξενοδοχείο, συνεχιζόταν με καφέ στην παραλία, ενώ φτάνοντας το μεσημέρι παραγγέλναμε κοκτέιλ!!!

Δεν ξέρω πόσα κοκτέιλ ήπια σε 2 μέρες και αυτό γιατί είχα πολύ καιρό να πιω τόσο καλά κοκτέιλ!

Αφού τελειώναμε το μπάνιο μας, ανεβαίναμε στο beach bar, συνεχίζοντας με κοκτέιλ, όμορφη ξεσηκωτική και καλοκαιρινή μουσική και θέα το απόλυτο γαλάζιο, ενώ λίγο αργότερα και όταν πια είχαμε πεινάσει, μεταφερόμασταν με κοκτέιλ στα χέρια στο εστιατόριο τους.

Λίγες, τίμιες, γευστικές και προσεγμένες επιλογές. Φάγαμε με την ψυχή μας και χορτάσαμε γεύσεις, μα κυρίως θέα. Να βλέπεις τον ήλιο να πέφτει στην καταγάλανη θάλασσα και να απολαμβάνεις τα χρώματα της Δύσης….σαν παλέτα ζωγράφου, σαν από ταινία βγαλμένο! Δεν πληρώνεται αυτή η αίσθηση της χαλάρωσης και της ηρεμίας….Παίρναμε βαθιές ανάσες απολαμβάναμε την θέα και θέλαμε να ρουφήξουμε όλη την στιγμή αυτή για να μας δίνει δύναμη επιστρέφοντας στην καθημερινότητα!

Το προσωπικό, τόσο του ξενοδοχείου, όσο και του beach bar και του εστιατορίου μας σκλάβωσαν κυριολεκτικά. Με ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη και πάντα έτοιμοι να μας εξυπηρετήσουν και να κάνουν ότι καλύτερο για εμάς.

Όσο για το δωμάτιο; Άνετο, φιλόξενο και πεντακάθαρο, μας κρατούσε εκεί, δεν θέλαμε να φύγουμε, θέλαμε να το απολαύσουμε, όπως ακριβώς και με την θέα μας από το μπαλκόνι!

Τα βράδια δε με κοκτέιλ στα χέρια, καθόμασταν στο μπαλκόνι ακούγαμε το κύμα να σκάει και συμφωνούσαμε, στο ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη επιλογή διακοπών από το Eden!

Eιναι μαγεία και ότι και αν σου πω, ότι και αν σου δείξω θα είναι λίγο…

Αξίζει να το ζήσεις!

Μάλιστα έχουν και μια μοναδική προσφορά, για 2 άτομα, 2 διανυκτερεύσεις, έως 9 Ιουλίου, με πρωινό μόνο στα 129 ευρώ!!!

Τηλέφωνο: 24260 31160

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις