ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενθύμιον: Χωρίς καμία σύγκριση ότι καλύτερο για όσους αγαπούν το κρέας!

Ενθύμιον: Χωρίς καμία σύγκριση ότι καλύτερο για όσους αγαπούν το κρέας!

Newsroom

Το γνωρίσαμε πέρυσι, το επισκεφθήκαμε και φέτος, λίγο πριν την αλλαγή του μενού του.

Το Ενθύμιον δεν θα έλεγα ότι ωρίμασε μαγειρικά, γιατί βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο υψηλό επίπεδο που ήταν. Ωρίμασε σίγουρα επιχειρηματικά με τους συνιδιοκτήτες Χρήστο Κίτσιο και Νίκο Τακτικό, που είναι και ο Chef του μαγαζιού, να έχουν αντιληφθεί το συγκριτικό τους πλεονέκτημα έναντι όλων των υπόλοιπων εστιατορίων και να αποφασίζουν να επενδύσουν ακόμα περισσότερο σε αυτό!

Πως και με ποιο τρόπο; Θα το δείτε ξεκάθαρα στο νέο τους μενού, που σε λιγότερο από 3 εβδομάδες θα σας περιμένει για να το δοκιμάσετε και να το απολαύσετε.

Λατρεύω τις γνώσεις του Νίκου Τακτικού, που ευτυχώς τον έχασε η Μύκονος και τον κέρδισε ο Βόλος, πάνω στο κρέας. Η επιλογή των κρεάτων θέλει γνώση και παίζει ίσως και τον σπουδαιότερο ρόλο. Μετά έρχεται η διαχείριση του, ο τεμαχισμός και το ψήσιμο. Στα 2 τελευταία, που βλέπουμε το αποτέλεσμα στα πιάτο μας, εμείς υποκλινόμαστε και για την χειρουργική δουλειά του και για την συνέπεια που έχει στο αποτέλεσμα.

Για εμένα προσωπικά, όταν θέλω να φάω μόνο κρέας, δεν υπάρχει 2ρη επιλογή. Υπάρχει μόνο το Ενθύμιον, χωρίς σύγκριση. Βαρύ, αλλά αληθινό, αφού όπως τους είπα από την πρώτη φορά που τους συνάντησα και τους γεύτηκα, το Ενθύμιον, δεν μπορώ να το συγκρίνω με τίποτα απ ότι έχω γευτεί στον Βόλο και το βρίσκω και πολύ καλύτερο από αρκετά μαγαζιά της Αθήνας, που είναι γνωστά για το κρέας τους.

Εσείς ακόμα να το γευτείτε;

Εμείς θα είμαστε σύντομα εκεί για να δοκιμάσουμε το νέο μενού!

Θα τους βρείτε: Φερών 17 στα Παλιά

Κρατήσεις: 6973532539, 2421027413

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις