ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βaoli: Εκπαιδεύοντας το μέλλον….

Βaoli: Εκπαιδεύοντας το μέλλον….

Newsroom

Δεν σας κρύβω ότι δεν έχω αποκρυσταλλωμένη άποψη ακόμη και ότι ίσως κακώς γράφω…

Έχω πολλές και μπερδεμένες σκέψεις, ωστόσο σήμερα θα σας γράψω μόνο αυτά για τα οποία νιώθω βέβαιη, ως προς τα συμπεράσματά μου….

Το Baoli, η νέα προσθήκη στην παραλία της πόλης μας, είναι για συγκεκριμένο κοινό αυτή την στιγμή το απόλυτο must της πόλης. Είναι αυτό που πραγματικά έλειπε σε ένα συγκεκριμένο ηλικιακό κοινό που αρέσκεται να διασκεδάζει με συγκεκριμένο τρόπο!

Σίγουρα δεν είναι ένα μαγαζί που θα επέλεγα εγώ ξανά και ξανά. Όχι ότι αν τύχει δεν θα ξαναπάω.

Ξεκάθαρα ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην διασκέδαση της παραλίας μας, με ένα χώρο ξεχωριστό, όμορφο, φρέσκο και πολύ προσεγμένο!

Για τους φοιτητές της πόλης μας και τους λίγο πριν τα 30 και μετά βέβαια, ανάλογα το πως επιλέγει να ζει κανείς, είναι μακράν η καλύτερη, η πιο ζωηρή και η πιο κατάλληλη επιλογή!

Πανέξυπνα η ιδιοκτησία δημιούργησε ένα στέκι με αυτή την ταυτότητα. Αν και νωρίς, είναι ξεκάθαρο πως η επιχειρηματική τους κίνηση τους “βγήκε”!

Παρόλο που νιώθω ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένο ηλιακό κοινό και φαντάζομαι το γνωρίζουν και αυτό ήθελαν και εξ αρχής, πρέπει να τους συγχαρούμε για το μέγεθος της επένδυσης που έκαναν, αφού με πολύ σεβασμό και τιμιότητα αντιμετωπίζουν ένα κοινό που στην πλειονότητά του δεν έχει την εμπειρία να κρίνει την λεπτομέρεια.

Ένα φρέσκο μαγαζί, ένα μαγαζί που θα απευθυνόταν κατά κύριο λόγο στους φοιτητές και στη νεολαία, θα μπορούσε να είναι όμορφο έχοντας γίνει πολύ μικρότερη επένδυση από αυτή που έγινε. Θα μπορούσε να καλύπτει τα γευστικά γούστα των νέων και μάλιστα απόλυτα, χωρίς ένα τόσο καλό και δαπανηρό από άποψη πρώτων υλών μενού!

Δεν το γνώριζε αυτό η ιδιοκτησία; Προφανώς και το γνώριζε, αφού πρόκειται για ανθρώπους με μακρά πορεία και εμπειρία σε χώρους εστίασης.

Και γι αυτό ακριβώς τους συγχαίρουμε!

Φάγαμε νόστιμα. Φάγαμε τίμια και οικονομικά κάτι στο οποίο η νεολαία μας δίνει μεγάλη σημασία.

Όμως….φάγαμε σε ένα μπραντσάδικο ξεκάθαρα και εδώ αναρωτιέμαι για ποιο λόγο μας συστήνεται ως bar- resto….γιατί ρέστοι μείναμε από επιλογές που θα έπρεπε να βρούμε σ ένα “resto”!

Βέβαια είναι ακόμα η αρχή και μπορεί στο μέλλον να έχουν στο μυαλό τους να προσθέσουν και άλλα πιάτα στο μενού τους.

Για το προσωπικό δεν θα μιλήσω πολύ, καθώς έχουν όλη την καλή διάθεση και την ευγένεια να εξυπηρετήσουν, που αυτό είναι και το σημαντικότερο, ωστόσο είναι φανερό πως θέλουν χρόνο ν αναπτύξουν μεταξύ τους χημεία.

Πάμε στην μουσική; Μμμμ εδώ είναι ένας λόγος που θα με έκανε να πάω ξανά και ξανά στο Baoli! Eξαιρετικές μουσικές από τον Νίκο Αντωνίου που θες να ακούσεις ξανά και ξανά…

Τέλος, θέλω να σας εξηγήσω τον λόγο που επέλεξα τον τίτλο του συγκεκριμένου θέματος, που για εμένα είναι το πιο βασικό.

“Εκπαιδεύοντας το μέλλον”….. τίμια, ηθικά και σωστά, έχοντας συνειδητοποιήσει το βάρος της επιχειρηματικής τους ευθύνης!

Μακάρι όλες οι νεολαίες μας μέχρι σήμερα να εκπαιδεύονταν σε τέτοιους χώρους διασκέδασης με τόσο υψηλά στάνταρ. Αν ήταν έτσι, τότε πιστέψτε με, θα είχαμε σήμερα το κοινό που θα απαιτούσε και θα “γεννούσε” μόνο υψηλού επιπέδου μαγαζιά….

Μεγαλώνουν και εκπαιδεύουν μια γενιά, που στο μέλλον θα κυκλοφορεί μόνο σε μαγαζιά με υψηλά στάνταρ!

Και γι αυτό…πρέπει όλοι να σας ευχαριστήσουμε!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις