ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ανοίγει στον Βόλο Japanese Pub από τον Στάθη Παγκουρέλια!

Ανοίγει στον Βόλο Japanese Pub από τον Στάθη Παγκουρέλια!

Newsroom

Σε λιγότερο από 2 εβδομάδες, ανοίγει στην πόλη μας για πρώτη φορά μια καθαρόαιμη Japanese Pub με την υπογραφή του σεφ Στάθη Παγκουρέλια.

Ραντεβού με τις ξεχωριστές αυτές γεύσεις, με ποτά και κοκτέιλ πάλι της ίδιας κουλτούρας, θα δίνουμε στην Κουμουνδούρου, μεταξύ της Ιάσονος και της Δημητριάδος.

Ο Στάθης σε αρκετά από τα μενού μέσα από τα οποία τον έχουμε γνωρίσει, μας έδωσε μια γεύση από ιαπωνική κουζίνα, αφού τα μενού του είχαν σχεδόν πάντα τέτοιες επιρροές.

Δεν είναι στοίχημα αν ο Στάθης θα καταφέρει να κερδίσει την γεύση μας, αυτό είναι το δεδομένο. Το στοίχημα είναι, πόσο εύκολα θα καταφέρουμε να διαλέξουμε τα yakitori μας από τον δίσκο επίδειξης….νομίζω πως απλά, θα ζητάμε όλο τον δίσκο!

Δεν θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, άλλωστε μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις και εμείς θα σας μεταφέρουμε πολλές εικόνες ανοίγοντας….

Να θυμάστε μόνο, ότι στα εξωτερικά τραπέζια του μαγαζιού, θα μπορείτε να ζήσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία, αφού η διαδραστικότητα και η δική σας συνεισφορά στο τελικό αποτέλεσμα, θα έχει μεγάλη σημασία!

Γιατί μπορούμε να γίνουμε και εμείς λίγο….σεφ βάζοντας την τελική πινελιά στο φαγητό μας!

Θα καταλάβετε στην συνέχεια…

Μέχρι τότε, λίγη υπομονή!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις