ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αλλαγή σκυτάλης, από Βασίλη σε Βασίλη για το De Flore της Αντωνοπούλου!

Αλλαγή σκυτάλης, από Βασίλη σε Βασίλη για το De Flore της Αντωνοπούλου!

Newsroom

Στην φωτογραφία βλέπετε έναν άνθρωπο που κατόρθωσε το πλέον δύσκολο….να ξεχνάς το όνομα του μαγαζιού του και να λες: Πάμε στον Βασίλη!

Ο Βασίλης άλλαξε πολλά στον χώρο του καφέ και περιποιήθηκε όσο κανένας άλλος τους πελάτες και τις πελάτισσες του, αναγκάζοντας πολλούς άλλους επαγγελματίες να τον μιμηθούν στα πλαίσια του ανταγωνισμού!

Ο Βασίλης από το De Flore που τον αγαπήσαμε στην Αντωνοπούλου, άνοιξε στην Γκλαβάνη 27, το πλέον πετυχημένο πια στέκι όλων μας, το Jardin De Flore!!!

Πρόσφατα παρέδωσε την σκυτάλη του μαγαζιού της Αντωνοπούλου σ έναν άλλον Βασίλη, που εύχεται και του ευχόμαστε να γίνει….σαν τον Βασίλη μας!!!

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ανάρτηση της γυναίκας του στα social media, την ημέρα που έγινε η αλλαγή της σκυτάλης!

Συγκεκριμένα η έμπορος Ελίνα Ζήση, σημείωσε:

Σήμερα είναι μια μέρα για εμάς, που ένας κύκλος κλείνει. Περίεργα, ανάμικτα συναισθήματα. Το Cafe De Flore είναι ο Βασίλης, άφησε το στίγμα του ανεξίτηλο στα καφέ της Αντωνοπούλου, φρόντισε, περιποιήθηκε, καλομαθε τους πελάτες του όσο κανείς ποτέ ξανά και έγινε παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς συναδέλφους του!!!!!!Ήρθε όμως η ώρα που πρέπει να παραδώσουμε τη σκυτάλη και κάποιος άλλος να γίνει όπως είπε και ο ίδιος “ο νέος Βασίλης”, του το ευχόμαστε!!!Ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξη όλων όσων αγάπησαν αυτό το μαγαζί, όπως το αγαπήσαμε εμεις!!! Κλείνουμε την πόρτα πίσω μας, περνοντας μαζί μας τις καλύτερες αναμνήσεις και τις δυνατότητες που μας έδωσε αυτός ο χώρος για να εξελιχθούμε!!!!Άλλα Νέα πράγματα ανοίγονται μπροστά μας!!!! Ευχαριστούμε για όλα Cafe De Flore!!!!!!! Τα φώτα σου δεν σβήνουν, απλά αλλάζεις χέρια, με άλλο όνομα πια, με άλλους ανθρώπους….Υ. Γ φυσικά εμείς θα συνεχίζουμε να “καλομαθαινουμε” τους πελάτες μας στο “αδερφάκι” του, το Jardin De Flore στη Γκλαβάνη 27!!!!”

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις