ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγαπάς τον ελληνικό; Σε αυτό το παραμυθένιο καφέ, θα βρεις τον καλύτερο!

Αγαπάς τον ελληνικό; Σε αυτό το παραμυθένιο καφέ, θα βρεις τον καλύτερο!

Newsroom

Μήπως είσαι και εσύ από αυτούς που μένει χρόνια τώρα πιστός στον ελληνικό καφέ;

Παραπονιέσαι συχνά πως όταν βγαίνεις έξω για καφεδάκι, κανείς δεν στο κάνει μερακλήδικο, όπως τον φτιάχνεις εσύ στο σπίτι;

Κι όμως εγώ ανακάλυψα ένα παραμυθένιο καφέ, όπου θα βρεις τον καλύτερο ελληνικό καφέ της πόλης που μπορείς μάλιστα να τον συνοδέψεις με πεντανόστιμα γλυκάκια, για να δώσεις μια έξτρα γεύση στα πρωινά και στα απογεύματα σου!

Στην καρδιά της αγοράς μας, στην Αντωνοπούλου, μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού, θα βρεις το καφέ Antika, που σε περιμένει ζεστό, φιλικό και οικείο, για να σε περιποιηθεί σαν έναν αγαπημένο φίλο!

Όμορφος χώρος, ιδιαίτερο, ξεχωριστός σαν αυτούς που ψάχνεις για να νιώσεις πως ταξίδεψες λίγο μακριά από την πόλη. Λίγο πιο μακριά από τα ίδια και τα ίδια που παντού συναντάς!

Ανοιχτό καθημερινά, όλη μέρα, ακόμα και τις Κυριακές, σε περιμένει με όλα τα ροφήματα που μπορεί να λαχταρά η καρδιά σου, με ωραία και ολόφρεσκα συνοδευτικά, για να σου δείξουν την εκτίμηση τους και πάντα με ένα μεγάλο χαμόγελο, που θα σου φτιάξει το κέφι.

Πάρε την παρέα σου και απολαύστε το καφεδάκι σας μαζί με γλυκά….ξέρω πόσο σου αρέσει αυτή η συνήθεια, όμως αν δεν την έχεις ζήσει στο Antika, δεν την έχεις απολαύσει ολοκληρωτικά!

Καλή σου απόλαυση!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις