ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έτσι ένα Φούρνος στην Αγριά, κατάφερε να συζητιέται σε όλη την Μαγνησία!

Έτσι ένα Φούρνος στην Αγριά, κατάφερε να συζητιέται σε όλη την Μαγνησία!

Newsroom

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Και στην Φαίη και στον Γιώργο Κακαγιάννη. Λίγο περισσότερο στον Γιώργο, που δεν κοιμάται ποτέ εδώ και χρόνια πάνω από 5 ώρες το 24ωρο και που καταφέρνει να βγάζει μόνος τους, χωρίς καμία βοήθεια, την παραγωγή ενός ολόκληρου μαγαζιού.

Όχι ενός τυχαίου μαγαζιού. Όχι απλώς ενός φούρνου της γειτονιάς, αλλά ενός φούρνου, που άλλαξε τα δεδομένα και έβαλε την Αγριά στο επίκεντρο. Είναι μια δική τους ξακάθαρη επιτυχία, ότι φέρνουν καθημερινά κόσμο από κάθε άκρη της Μαγνησίας και όχι μόνο από τον Βόλο, στην Αγριά και τον φούρνο τους για τα προϊόντα τους.

Ναι, έγιναν αρχικά γνωστοί για τα σιροπιαστά τους. Δικαίως, μιλάμε για τα καλύτερα σιροπιαστά της πόλης, πάντα με χειροποίητο φύλλο και τις καλύτερες πρώτες ύλες. Όσο για τις γεύσεις; Πάντα πληθαίνουν και πάντα αλλάζουν, για να μη βαριέστε!

Φέτος τα Χριστούγεννα και ειδικότερα το Πάσχα, η παραγωγή δεν σταμάτησε λεπτό και όταν όλοι σταματούσαν να βγάζουν τσουρέκια, αυτοί συνέχιζαν. Κάθε μέρα έλεγαν πως θα είναι η τελευταία μέρα, αλλά ο κόσμος επέστρεφε και ζητούσε ακόμα ένα τσουρέκι από εκείνο που τους πήγαν δώρο οι κουμπάροι……

Και αν δεν έβαζαν αυτοί το τέλος, ακόμα ο Γιώργος θα έφτιαχνε τσουρέκια!

Μόνο με γειτονικό φούρνο δεν μοιάζει ο φούρνος “Τον Άρτον Ημών” στην Αγριά πίσω από την εκκλησία του Αγ.Γεωργίου.

Δεκάδες κωδικοί αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, που όλοι τους αξίζουν να σχολιαστούν και κυρίως αξίζουν….να μας χαρίσουν τις θερμίδες τους.

Τυχαία όλα αυτά δεν είναι. Κρύβεται από πίσω σκληρή δουλειά, αλλά και δύο νέοι άνθρωποι, που ξέρουν να εξελίσσονται και κυρίως να επενδύουν για να γίνουν καλύτεροι και όταν από την δουλειά σου δεν θες μόνο να βγάζεις, αλλά δίνεις κιόλας, σίγουρα θα πάρεις πίσω περισσότερα απ ότι φαντάζεσαι!

Ας γίνουν παράδειγμα προς μίμηση!

Παιδιά, έχετε κερδίσει την αγάπη μου, τον σεβασμό μου και την εκτίμηση μου.

Περήφανη για εσάς, περήφανη για την Αγριά μας!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις