ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ένας τεράστιος χώρος αναψυχής, άνοιξε στις λίμνες Ζερέλια! (ΦΩΤΟ)

Ένας τεράστιος χώρος αναψυχής, άνοιξε στις λίμνες Ζερέλια! (ΦΩΤΟ)

Δώρα Μιχαήλ

Πολλοί δεν γνωρίζετε καν για την ύπαρξη των λιμνών Ζερέλια στον Αλμυρό.

Άλλοι κάτι έχετε ακούσει και κάποιοι τις είχατε επισκεφθεί όταν ακόμα δεν υπήρχε τίποτα εκεί που να σας δίνει την δυνατότητα να τις απολαύσετε και να περάσετε χρόνο με την οικογένεια σας στο πανέμορφο αυτό σημείο.

Οι λίμνες Ζερέλια, δύο δίδυμες θα τολμήσω να πω λίμνες, που δημιουργήθηκαν από μετεωρίτες, βρίσκονται στον Αλμυρό και αποτελούν έναν υπέροχο προορισμό για να περάσετε όμορφα Σαββατοκύριακο μαζί με τα παιδιά σας.

Θα δείτε τις λίμνες, θα μάθετε πολλά γι αυτές και σε λίγο καιρό θα έχετε και πολλές δραστηριότητες να απολαύσετε γύρω από αυτή.

Σήμερα όχι απλά είναι επισκέψιμες, αλλά έχει δημιουργηθεί εκεί μια εξαιρετική επιχείρηση, με ιδιαίτερο desing, με θέα τις λίμνες και δίνοντας σας την δυνατότητα να διασκεδάσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Ένα πανέμορφο κτήριο, με εξαιρετικούς εσωτερικούς χώρους όπου κυριαρχεί η πέτρα και ταυτόχρονα συναρπαστικούς εξωτερικούς χώρους, τόσο στο ισόγειο, όσο και στο μπαλκόνι του ορόφου, 100τμ, που σου δίνει την αίσθηση πίνοντας το ποτό σου ή τον καφέ σου, ότι “κρέμεσαι πάνω από τις λίμνες”!

Στον χώρο υπάρχει παιδική χαρά, που τηρεί όλα τα επίπεδα ασφαλείας και όπου τα παιδιά σας μπορούν να παίξουν με όλη τους την ψυχή, όσο εσείς απολαμβάνετε την παρέα των φίλων σας, με μια μπύρα, ένα ποτήρι κρασί ή ότι άλλο επιθυμείτε!

Ταυτόχρονα στον χώρο υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα προβολών ταινιών, όπου περνούν τον χρόνο τους τα μεγαλύτερα παιδιά!

Είναι μια υπέροχη, κοντινή απόδραση για εσένα που ζεις στην Μαγνησία, σε ένα ιδιαίτερο μέρος, όπου δεν θα σταματήσεις να φωτογραφίζεις και να φωτογραφίζεσαι σε αυτό!

Μάλιστα στην επιχείρηση GOLDEN LAKE που έχει ανοίξει εκεί, πραγματοποιούνται και παιδικά party, ενώ τα Σάββατα λειτουργεί σε κομμάτι του εσωτερικού χώρου και κουτουκάκι με λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική.

Νομίζω πως ξέρω, ποια θα είναι η επόμενη κοντινή σου απόδραση!

Λίμνες Ζερέλια, Golden Lake και Αλμυρός…

Καλά να περάσετε!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις