ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ένας ακόμα λόγος να επιλέξεις Kokkinos Club είναι η συνεργασία με το AIΓΛΗ Caternig!

Ένας ακόμα λόγος να επιλέξεις Kokkinos Club είναι η συνεργασία με το AIΓΛΗ Caternig!

Newsroom

Είναι το ειδυλλιακό περιβάλλον στον εξωτερικό χώρο, σα να κρέμεσαι πάνω από την θάλασσα….με το απέραντο γαλάζιο όπου και αν κοιτάξεις να σε συνεπαίρνει!!!!

Είναι η σωστή ταξινόμηση και οργάνωση του εσωτερικού χώρου με την αμφιθεατρική θεά…είναι η ακουστική του χώρου, είναι η αγάπη και η περιποίηση των ανθρώπων του, που ζουν κάθε γάμο, κάθε εκδήλωση, κάθε δεξίωση λες και είναι δική τους, που κάνει την διαφορά!

Eίναι μόνο μερικοί από τους λόγους που το Kokkinos Club, αποτελεί μονόδρομο επιλογής για κάθε σημαντική εκδήλωση της ζωής μας!

Πέρα από τις εικόνες όμως, κάτι άλλο που συνδέεται με την μνήμη και μένει πάντα αξέχαστο στους καλεσμένους μας, είναι το φαγητό!

Η συνεργασία του Kokkinos Club με το AIΓΛΗ Caternig, κατάφερε αυτό ακριβώς, να χαρίζουν εκδηλώσεις επιπέδου, πολυτέλειας και ποιότητας, μα κυρίως γεύσης αξέχαστης…..

Το AΙΓΛΗ Catering, είναι μια από τις Θεσσαλικές εταιρείες που δραστηριοποιείται Πανελλαδικά με παρουσία σε μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές για την χώρα μας και την επιχειρηματικότητα σε αυτή!

Μεγάλες εταιρείες, δεξιώσεις εγκαινίων μεγάλων έργων, αλλά και εκδηλώσεις γάμου, βάπτισης ή επιχειρηματικών συμφωνιών που γιορτάζονται δέοντος, έχουν την υπογραφή τους, μια θεσσαλική υπογραφή, που μας κάνει περήφανους!

Με απίστευτες επενδύσεις σε εξοπλισμό, με έμφαση στην ποιότητα και την πρώτη ύλη, μα πάνω απ όλα επενδύοντας στο κεφάλαιο άνθρωπος και στην εκπαίδευση του, έχουν καταφέρει να συνθέσουν την εταιρεία, που τ όνομα της συνδέεται με την απόλυτη επιτυχία και την πραγμάτωση κάθε ονείρου. Επιλέγοντας ΑΙΓΛΗ, ουσιαστικά “αγοράζεις” ασφάλεια και σιγουριά, χαρίζοντας μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες στους καλεσμένους σου, αλλά και περιποίηση πολλών αστέρων!!!

Ε, πως λοιπόν οι εκδηλώσεις που γίνονται στο Kokkinos Club να μην μένουν ανεξίτηλες στην μνήμη μας, αφού ο κ.Κόκκινος, έχει επιλέξει να συνεργάζεστε με τους καλύτερους του είδους;

Οι πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας, κρατούν λίγο, όμως τις θυμόμαστε για πάντα και κανείς μας δεν θέλει να ρισκάρει τις αναμνήσεις του…

Για μια εκδήλωση λοιπόν, που θ αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σου, αλλά κυρίως τις καλύτερες αναμνήσεις σ εσένα, η επιλογή με κλειστά μάτια, είναι Kokkinos Club και AΙΓΛΗ Catering!

Φυσικά, αν σκοπεύετε να κάνετε οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή ακόμα και στον δικό σας χώρο, μπορείτε να έρθετε σ επικοινωνία μαζί τους και να οργανώσετε την εκδήλωση των ονείρων σας, βέβαιοι πως θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας!

Επικοινωνία με AIΓΛΗ Catering:

2491 028150 – [email protected]

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις