ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Χρώματα: Απ όλη την Μαγνησία στην Λαμπινού για τις γεύσεις του Ν.Μαλισιόβα

Χρώματα: Απ όλη την Μαγνησία στην Λαμπινού για τις γεύσεις του Ν.Μαλισιόβα
Newsroom

Newsroom

Η φυσική ομορφιά από μόνη της ποτέ δεν φτάνει!

Ναι, η παραλία της Λαμπινούς είναι μια από τις ομορφότερες του Πηλίου, αλλά οι μετοχές της ανέβηκαν από όταν οι ντόπιοι, Νικόλας και Άννα Μαλισιόβα, παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ανά την Ελλάδα και την ήδη πετυχημένη καριέρα τους, από αγάπη για τον τόπο τους, επένδυσαν στην Λαμπινού, ανοίγοντας την ταβέρνα “Χρώματα”!

Κάπως έτσι η Λαμπινού έγινε προορισμός. Πήρε αρκετό χρόνο, αλλά οι δυνατές γεύσεις του Νικόλα, το καλό φρέσκο ψάρι του, οι τεχνικές του και το γλυκό και αληθινό καλωσόρισμα τους, έγινε η καλύτερη διαφήμισή τους και έτσι αρκετά χρόνια αργότερα, απολαμβάνουν την αγάπη ενός φανατικού κοινού, αλλά και όλων των νέων πελατών τους, που αφού τους δοκιμάσουν, θα επιστρέψουν ξανά σύντομα στην Λαμπινού.

Το πιο σπουδαίο απ όλα, είναι ότι ακόμα και κόσμος που δεν θέλει να κάνει μπάνιο στην θάλασσα, φτάνει στην Λαμπινού μόνο και μόνο για να φάει σε αυτό το τόσο μικρό, αλλά τόσο νόστιμο ταβερνάκι που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την θάλασσα!

Φτάνοντας στην Λαμπινού να ξέρετε ότι μπορείτε πριν κατεβείτε στην θάλασσα να δανειστείτε ομπρελίτσες από την Άννα και τον Νίκο, τις οποίες θα επιστρέψετε φεύγοντας.

Μετά το μπανάκι σας, απολαύστε τσιπουράκι, κρύα μπύρα ή καλό κρασί μαζί με τους αγαπημένους σας ψαρομεζέδες, ψάρια και θαλασσινά…όπως λίγες φορές τα έχετε γευτεί!

Ευχαριστούμε την οικογένεια Μαλισιόβα, που η Λαμπινού δεν έσβησε από το χάρτη, που η Λαμπινού κόντρα στα στοιχήματα πρωταγωνιστεί!

Καλή σας απόλαυση!

Φώτο: Α. Ζαφειρίδης

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις