ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Όλος ο Βόλος έχει περάσει από εκεί- Αποκτά ξανά ζωή ιστορικό κουτούκι!

Όλος ο Βόλος έχει περάσει από εκεί- Αποκτά ξανά ζωή ιστορικό κουτούκι!

Newsroom

Όσοι αγαπούν το καλό φαγητό, τις γνήσιες και αυθεντικές γεύσεις, όσοι συνήθιζαν να τσιμπολογούν μετά την δουλειά ή το βράδυ να ψάχνουν ένα αυθεντικό, ζεστό μαγαζί για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν σπιτικές και ταυτόχρονα πειραγμένες γεύσεις, έχουν περάσει έστω μια φορά από το εσωτερικό ή την αυλή του “Γιαννάκου” στην Επτά Πλατανιών 12, λίγο πριν το Μεταξουργείο.

Πρόκειται για έναν χώρο που έχει γράψει ιστορία και που αν τότε γαστρονομικά οι εξελίξεις το επέτρεπαν, θα ήταν ένα από αυτά τα μαγαζιά που θα είχε συζητηθεί πολύ και θα είχε βραβευθεί ακόμα περισσότερο!

Νομίζω πως επιτέλους αυτό το τόσο γραφικό οίκημα, θα αποκτήσει όχι απλά ξανά ζωή, αλλά την “αίγλη” του παρελθόντος. Ο Chef Ηλίας Μαμουνής ανέλαβε το βάρος της ευθύνης να συνεχίσει την ιστορία του και είμαι βέβαιη ότι θα σταθεί αντάξιος των περιστάσεων, ανεβάζοντας μάλιστα ακόμα περισσότερο τον πήχη.

Επιστρέφει στις ζωές μας λοιπόν, τέλη Αυγούστου, υπό νέα Διεύθυνση και με νέο όνομα .

“Το Κουρμπέτι”, όπως θα ονομαστεί το μαγαζί υπόσχεται να σας χαρίσει το ίδιο αυθεντικές στιγμές και γεύσεις, πειραγμένες τόσο όσο, ώστε να μην χάσουν την παραδοσιακή τους υπόσταση, αλλά ταυτόχρονα να σας δώσουν και κάτι απ όσα ορίζει η εποχή.

Ανυπομονούμε!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις