ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι καλύτεροι ξηροί καρποί της πόλης σε προσφορά! (ΦΩΤΟ)

Οι καλύτεροι ξηροί καρποί της πόλης σε προσφορά! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Kαρποις, Δημητριάδος 139!

Το στολίδι μας! Ένας υπέροχο μαγαζί, με άψογο στήσιμο, μεγάλη ποικιλία προϊόντων, προσεχτικά διαλεγμένων, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα, εκπληκτική εξυπηρέτηση από ανθρώπους που είναι απόλυτα γνώστες των προϊόντων και θα σας βοηθήσουν ν αγοράσετε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε ανάλογα με τις ανάγκες σας!

Πρόκειται για ένα κατάστημα, όπου θα βρεις τους πιο φρέσκους και νόστιμους ξηρούς καρπούς, ξηρούς καρπούς που αγαπάς και γνωρίζεις, αλλά και πολλές επιλογές σε ξηρούς καρπούς που είναι μεν πεντανόστιμοι, αλλά δεν είναι τόσο γνωστοί! Το Καρποίς σας δίνει την δυνατότητα να τους γνωρίσετε, να τους δοκιμάσετε και να τους αγαπήσετε!

Μάλιστα, μπορείς να βρεις τους αγαπημένους σου ξηρούς καρπούς και χωρίς αλάτι, για εσένα που θες να κάνεις σωστή διατροφή ή στο επιβάλλει η υγεία σου!

Αυτή την περίοδο τρέχει σούπερ προσφορά και είναι μεγάλη ευκαιρία να αγοράσεις ξηρούς καρπούς για τα βράδια της καραντίνας, αλλά και για να φτιάξεις τα χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο γλυκά σου, σε σούπερ τιμή!!!

Ψιτ, φτάνοντας στο Καρποις ρίξε μια ματιά στα απίστευτα σοκολατάκια τους, αλλά και στα αποξηραμένα φρούτα τους με ζάχαρη ή χωρίς…

Super Foods;

Φυσικά και θα βρεις στο Καρποις, με την κλασσική τους εκδοχή, αλλά και με επικάλυψη γιαουρτιού!!!

Ένα θα σου υποσχεθώ….ο ουρανίσκος σου, με επιλογές από το Καρποίς, θα πάρει φωτιά με τόσες γευστικές εκρήξεις!

Καλές αγορές!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις