ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Xαμός από κρατήσεις για διακοπές στο σπίτι της Μένης στον Βόλο!

Xαμός από κρατήσεις για διακοπές στο σπίτι της Μένης στον Βόλο!

Newsroom

Μeni Sweet Home, το πιο διάσημο και πολυσυζητημένο σπίτι της πόλης!

Το σπίτι που αρκετοί Βολιώτες επέλεξαν να περάσουν την πρώτη νύχτα του γάμου τους, το σπίτι που βγήκαν πολλές Βολιώτισσες νυφούλες από εκεί, αλλά και το σπίτι που πολλοί έκλεισαν για να κάνουν πρόταση γάμου ή για να φιλοξενήσουν τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα!

Με βαθμολογία που αγγίζει το 10, είναι το πιο αγαπητό σπίτι της πόλης στις κρατήσεις του arbnb και δύσκολα βρίσκεις κενές ημερομηνίες!

Όπως φαίνεται από τις κρατήσεις, οι προβλέψεις των ειδικών του τουρισμού ότι η Μαγνησία, ο Βόλος, το Πήλιο και οι Σποράδες θα είναι από τις πρώτες επιλογές για εσωτερικό και όχι μόνο τουρισμό φέτος, λόγω και του γεγονότος ότι δεν είχαμε κρούσματα στη πόλη μας, παραμόνο 2 και αυτά μας ήρθαν από αλλού, επιβεβαιώνονται πλήρως!

Η Μένη μας εξομολογείται, ότι το ενδιαφέρον για κρατήσεις είναι απίστευτο και σημειώνει:

“Άνθρωποι που έχουν μείνει σ εμάς, έχοντας δει πόσες ανέσεις είχαν αλλά αναγνωρίζοντας και την εμμονή μας με την καθαριότητα επικοινωνούν ξανά, κάνοντας κρατήσεις. Από την επικοινωνία έχω αντιληφθεί πως στα airbnb γενικότερα νιώθουν μεγάλη ασφάλεια, πόσο μάλλον σε εμάς που είμαστε και μονοκατοικία, αφού δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν κοινόχρηστους χώρους όπως πχ. ασανσέρ, διαδρόμους κλπ….”

Να σημειωθεί ότι η εμμονή με την καθαριότητα όχι απλά συνεχίζεται. Πλέον μιλάμε για καθημερινή απολύμανση!

Πάμε να δούμε ένα από τα πιο ζεστά και όμορφα σπίτια της πόλης, που απέχει ελάχιστα από το κέντρο και μας παρέχει ανέσεις και φιλοξενεία 5στερου ξενοδοχείου!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις