ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Vasiloglou: Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των εταιρειών KIEHL και GHIBLI στην Θεσσαλία

Vasiloglou: Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των εταιρειών KIEHL και GHIBLI στην Θεσσαλία

Newsroom

Το όνομα Vasiloglou είναι συνδυασμένο με τους καθαρισμούς σε επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Θεσσαλία και όχι μόνο. Διαθέτουν ένα τεράστιο πελατολόγιο επιχειρηματιών που τους εμπιστεύονται για το άριστο αποτέλεσμα που δίνουν στους χώρους τους. Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις της πόλης μας και όχι μόνο, τους εμπιστεύονται χρόνια αφού νιώθουν ήσυχοι και πάντα σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Γι αυτό άλλωστε και το όνομα Vasiloglou είναι ταυτισμένο με την συνέπεια και τον επαγγελματισμό.

Φυσικά και διαθέτουν και κατάστημα λιανικής πώλησης, έχοντας μάλιστα πρόσφατα μεταφερθεί σε ένα χώρο 200 τμ, Αναλήψεως με Μεταμορφώσεως στον Βόλο, έχοντας καταφέρει να γίνουν πια μοναδική επιλογή για μεγάλο ποσοστό νοικοκυρών που δεν πηγαίνουν πια στο market για καθαριστικά.

Στο κατάστημα τους θα βρείτε κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα και κορυφαίες εταιρίες όπως την KIEHL και την GHIBLI οι οποίες μάλιστα βρίσκονται στο κατάστημα τους κατ αποκλειστικότητα για όλη την Θεσσαλία.

Με τα δικά τους καθαριστικά, που είναι οικολογικά και πιστοποιημένα, οι νοικοκυρές καθαρίζουν τα πάντα, ακόμα και τις πιο δύσκολες βρωμιές, όπως σκουριά, μούχλα και όχι μόνο, εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ, αφού σχεδόν όλα τα προϊόντα έχουν δοσομετρητή και δουλεύονται με αραίωση, κρατώντας έτσι η κάθε συσκευασία πολύ περισσότερο καιρό, από οποιαδήποτε άλλη του εμπορίου.

Όποια δοκίμασε, δεν άλλαξε τον Vasiloglou….γιατί της χάρισε ευκολία και οικονομία!

Ανακαλύψτε τους, Αναλήψεως με Μεταμορφώσεως στον Βόλο.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις