ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το νέο A-Ω εντυπωσιάζει! Μπήκαμε μέσα, δες… (ΦΩΤΟ)

Το νέο A-Ω εντυπωσιάζει! Μπήκαμε μέσα, δες… (ΦΩΤΟ)

Δώρα Μιχαήλ

Το λατρεμένο Α-Ω από τη Καρτάλη, αργότερα από τη Δημητριάδος και τελευταία από την Ιάσονος, βρήκε πια τον χώρο που αναδεικνύει το στιλ του, τη νοοτροπία του και τη ποιότητά του!

Σας περιμένει στον νέο ανανεωμένο και σικάτο χώρο του, Σπυρίδη με Ιάσονος, όπως πάντα με τα πιο ξεχωριστά και μοναδικά σχέδια της αγοράς και τις πιο καλές τιμές!

Πουθενά καλύτερα, πουθενά φθηνότερα!!!!

Ότι πάρεις από εκεί, ξέρεις ότι δε θα το δεις πουθενά αλλού, αφού οι ίδιοι εισάγουν τα προϊόντα τους!!!

Το Βολιώτικο μαγαζί, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο στη πόλη μας, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα αφού διατηρεί καταστήματα σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις, ενώ δραστηριοποιείται και στη χονδρική!

Ειδικά στα έπιπλα του είδαμε τιμές σοκ και τεράστιες διαφορές από άλλα καταστήματα!

Είναι πιο φθηνοί και από τις πολυεθνικές!

Ναι, πλέον όλες μας μπορούμε να φτιάξουμε το σπίτι των ονείρων μας, αγοράζοντας κάτι που φαίνεται να είναι πανάκριβο, σε τιμές που όλες μπορούμε ν ανταποκριθούμε!

Θα επανέλθουμε, αφού το IDEA HOME, το Α-Ω δηλαδή που τόσα χρόνια εμπιστευόμαστε και αγαπάμε, είναι ένα από τα μαγαζιά που μας κάνει περήφανους ως Βολιώτες σε όλη την Ελλάδα για πολλούς λόγους!

Πάρτε μια μικρή γεύση και περάστε από το κατάστημα, με τις τιμές και τα σχέδια που θα δείτε είμαι βέβαΙη ότι θ ανανεώσετε το σπίτι σας ΤΩΡΑ!

Καλές δουλειές…

Περήφανη που σας γνώρισα!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις