ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

To μεγαλύτερο Sex Shop ανοίγει στον Βόλο!

To μεγαλύτερο Sex Shop ανοίγει στον Βόλο!

Δώρα Μιχαήλ

Το μεγαλύτερο Sex Shop της περιφέρειας στον Βόλο θέλουν ν ανοίξουν δύο νέα ζευγάρια το ένα εκ των οποίων με καταγωγή από το Πήλιο!

Έχοντας σπουδάσει και ζήσει στο εξωτερικό έχουν όπως μας είπαν σκεφτεί ότι ακριβώς λείπει από τη Περιφέρεια σε αυτό το επιχειρηματικό κομμάτι. Όπως οι ίδιοι σημείωσαν, θεωρούν ότι πλέον το sex και γενικότερα οι επιχειρήσεις γύρω από αυτό δεν είναι ταμπού όπως παλιότερα.

“Στο χώρο φυσικά θα μπορεί κανείς να βρει ότι κυκλοφορεί σ Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό στα μεγαλύτερα και πιο γνωστά sex shop, όμως θα καλύπτουμε και άλλες ανάγκες αγορών, όπως ξεχωριστά εσώρουχα, που είναι μια αγορά που οι γυναίκες πλέον κάνουν εύκολα και από το μαγαζί της γωνίας.”, σημείωσε χαρακτηριστικά ένας εκ των εμπνευστών.

Με τον δεύτερο να συμπληρώνει: “Θέλουμε έναν χώρο μεγάλο για να οργανώσουμε καλά το υλικό μας. Μπαίνοντας θα μπορείς να βρεις ότι σε κάθε κατάστημα εσωρούχων, ενώ πιο μέσα ή στο πάνω όροφο, γιατί κοιτάμε και ένα τέτοιο ακίνητο, θα βρίσκονται τα πιο τολμηρά προϊόντα μας”!!!

Αυτά μας είπαν, αυτά σας λέμε!!!

Σύντομα περισσότερα!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις