ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΘΑΝΟΣ: Έχει αποκλειστικά την κορυφαία εταιρία χρωμάτων! ΔΕΣ!

ΘΑΝΟΣ: Έχει αποκλειστικά την κορυφαία εταιρία χρωμάτων! ΔΕΣ!

Δώρα Μιχαήλ

Το κατάστημα ΘΑΝΟΣ, μας εκπλήσσει όλο και πιο πολύ όσο το γνωρίζουμε!

Χρόνια τώρα το εμπιστευόμαστε τόσο εμείς, όταν έχουμε σκοπό να βάψουμε το σπίτι μας ή να προχωρήσουμε σε ανακαίνιση, όσο και οι επαγγελματίες του χώρου που ψωνίζουν από εκεί τις πρώτες ύλες του για να κάνουν τα σπίτια μας….ξεχωριστά!

ΤΩΡΑ στο κατάστημα Θάνος, στη Παγασών 115 θα βρείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τη κορυφαία εταιρία χρωμάτων!!!

Τη Benjamin Moore!!!!

Πρόκειται για ένα ολόκληρο νέο κεφάλαιο στην τεχνολογία χρωμάτων βαφής.. Με μια άνευ προηγουμένου σειρά από πραγματικά μοναδικά χρώματα για να επιλέξετε, δημιουργώντας τη δική του ιστορία, το χρώμα σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο – ή πιο συναρπαστικό. Εμπνευσμένο από τη φύση, τις αισθήσεις, στιγμές στο χρόνο, αντικείμενα που βρέθηκαν και καθαρή φαντασία, κάθε χρώμα λέει την δελεαστική ιστορία του.

Διαθέσιμα δειγματα σε όλες τις αποχρώσεις Benjamin Moore στη τιμή των 3.99€

Πριν λοιπόν χάσετε χρόνο, χρήμα και κάνετε άσκοπες μετακινήσεις αντικειμένων η Benjamin Moore διαθέτοντας μια πλούσια γκάμα αποχρώσεων, σας επιτρέπει να ‘δοκιμάσετε΄την απόχρωση που διαλέξατε, στον χώρο που θέλετε να την εφαρμόσετε.

Υψηλής ποιότητας 100% Ακρυλικό για εξωτερικούς χωρους, με εξαιρετικές αντοχές στις καιρικές συνθήκες. Eπιτρέπει στην επιφάνεια να αναπνέει.. Ακόμη υπάρχει Ακρυλικό Ελαστομερές
100% Αδιάβροχο ακρυλικό ελαστομερές επίχρισμα με ειδική σύνθεση που δεν λερώνει.

Επίσης, θα βρεις οικολογικό Χρώμα πλαστικό για εσωτερική χρήση, οικολογικό χρώμα με εξαιρετικές αντοχές στο πλύσιμο και τον καθαρισμό, βασισμένο στη νέα τεχνολογία των κεραμικών μικροσφαιριδίων.

Ο Θάνος είναι μονόδρομος όταν θες να βάψεις το σπίτι ή το μαγαζί σου;

Τι άλλο να σου πω για να το καταλάβεις;

kik

kik2

kik3

kik4

kik5

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις