ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σπούδασε Δημοσιογραφία, Αθλητική Δημοσιογραφία & ηχοληψία στον Βόλο!

Σπούδασε Δημοσιογραφία, Αθλητική Δημοσιογραφία & ηχοληψία στον Βόλο!

Newsroom

Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ δημιουργεί Τμήμα Δημοσιογραφίας, Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Ηχοληψίας σε Βόλο και Λάρισα!

Σπούδασε και εσύ τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και μπες στον μαγικό κόσμο της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, αφού η Θεσσαλία σ έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ!

Η Διοίκηση βλέποντας πάντα μπροστά, διαπίστωσε την ανάγκη για μια νέα γενιά Δημοσιογράφων τόσο στη πόλη της Λάρισας, όσο και στη πόλη του Βόλου!

Όλα ξεκίνησαν αντιλαμβανόμενοι πως στις περισσότερες των περιπτώσεων, έχουμε «γερασμένο» Δημοσιογραφικό προσωπικό και πως υπάρχει μεγάλο κενό στη διάδοχη κατάσταση.

Ένας δεύτερος λόγος της δημιουργίας του, ακόμα πιο επιτακτικός, είναι το γεγονός πως ζούμε σε μια εποχή που η Δημοσιογραφία και ο ρόλος του Δημοσιογράφου έχουν αλλάξει ολοκληρωτικά!

Η Ηλεκτρονική Δημοσιογραφία είναι αυτή που μας έχει κατακλύσει, με το μεγαλύτερο ποσοστό των σημερινών Δημοσιογράφων, να την ακολουθούν αμήχανα και εμπειρικά, χωρίς τις κατάλληλες γνώσεις που θα λειτουργούσαν ως εργαλείο για την ανάπτυξη και βελτίωση της εργασίας τους.

Επίσης τα Social Media έχουν μπει στη ζωή μας και αποτελούν μια νέα πρόκληση για τον Δημοσιογράφο.

Γεννιέται ήδη ένας νέος χώρος ως πεδίο έρευνας, που ο Δημοσιογράφος του σήμερα οφείλει να γνωρίζει χρησιμοποιώντας τον τόσο ως πληροφοριοδότη, όσο και ως επικοινωνία της δουλειάς τους με το κοινό!

Ο Δημοσιογράφος του σήμερα οφείλει να έχει γνώσεις έρευνας των νέων πεδίων που του ανοίγει η νέα εποχή, αλλά και πάμπολλες γνώσεις marketing!

Για αυτούς και ακόμα περισσότερους λόγους δημιουργείται νέο Τμήμα Δημοσιογραφίας από το ΙΕΚ ΔΗΜΤΡΑ, με την πεποίθηση ότι η νέα γενιά Δημοσιογράφων του Βόλου και της Λάρισας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, θα έχουν δουλειά!

Τον συντονισμό έχει αναλάβει η νεαρή αλλά έμπειρη Δημοσιογράφος Δώρα Μιχαήλ, αρχισυντάκτρια του Volonakinews.gr που καινοτομεί και γνωρίζει τεράστια επιτυχία!

Θες να μπεις και εσύ στον μαγικό χώρο της Δημοσιογραφίας;

Μπορείς να τη σπουδάσεις πλέον τόσο στον Βόλο, όσο και στη Λάρισα!

Σύντομα μάλιστα θα πραγματοποιηθεί ένα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο, για όλους όσους ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε περισσότερο τη Δημοσιογραφία και ν αποφασίσετε αν όντως θέλετε να την ακολουθήσετε ως το επάγγελμα της ζωής σας!

Σπούδασε και εσύ το μέλλον…στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ!

Τηλέφωνα επικοινωνίας, για εγγραφές αλλά και συμμετοχή στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί: 24210 38333

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις