ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σπούδασε Διευθυντής Εστιατορίου στη Le Gourmet!

Σπούδασε Διευθυντής Εστιατορίου στη Le Gourmet!

Newsroom

Η LE GOURMET VOLOS είναι η καλύτερη επιλογή για εκπαίδευση που οδηγεί σε επαγγελματική καταξίωση!

Τώρα στη Le Gourmet, οι απόφοιτοι της οποίας, είναι ήδη πετυχημένοι επαγγελματίες στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης, μπορείς να σπουδάσεις και Διευθυντής Εστιατορίου ή να επιμορφωθεί περαιτέρω, κάνοντας τον εαυτό σου πιο ανταγωνιστικό!

Le Gourmet…η επιλογή που θα σε κάνει ξεχωριστό και θα σε οδηγήσει στην επαγγελματική αποκατάσταση και καταξίωση!

Το Εργαστήριο Πιστοποιημένων Τουριστικών & Επισιτιστικών Σπουδών LE GOURMET VOLOS είναι κέντρο Πιστοποιημένης εκπαίδευσης η οποία παρέχεται από διακεκριμένους Οργανισμούς Πιστοποίησης Επαγγελματικής κατάρτισης της Μεγάλης Βρετανίας NCFE (National Awarding Body of England).

Οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας και τα Επαγγελματικά Εργαστήρια της LE GOURMET VOLOS επιβλέπονται και πιστοποιούνται συνεχώς από το Βρετανικό Οργανισμό NCFE, διασφαλίζοντας πως θα βοηθήσουν τεχνογνωστικά και επιμορφωτικά τους εκπαιδευόμενους.

Έχοντας ως γνώμονα την παροχή τουριστικών και επισιτιστικών γνώσεων τόσο σε αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όσο και σε επαγγελματίες και αποφοίτους σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης, τα προγράμματα εξειδίκευσης δίνουν τα απαραίτητα εφόδια για επιτυχή πορεία.

Περισσότερα: http://legourmet-volos.gr/

Κωνσταντά 128 (Ανάμεσα Ιωλκού και Αντωνοπούλου)
Email :[email protected]
Τηλ : 24210 – 20118

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις