ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σε συνέλευση οι έμποροι της πόλης μας για την επίλυση των προβλημάτων τους

Σε συνέλευση οι έμποροι της πόλης μας για την επίλυση των προβλημάτων τους

Δώρα Μιχαήλ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου έχει ήδη ανακοινώσει τη διεξαγωγή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, που θα γίνει την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Δημητριάδος 176.

Πριν την έναρξη των διαδικασιών της Γενικής Συνέλευσης το Διοικητικό συμβούλιο θα παρουσιάσει την έρευνα, που διηξήχθη για την πορεία της αγοραστικής κίνησης το προηγούμενο έτος, την αποτίμηση της Χριστουγεννιάτικης περιόδου αλλά και τη γνώμη των εμπόρων πως οι Κυριακές επηρεάζουν το τζίρο μας και αν πραγματικά μπορούν να βελτιώσουν την πληγείσα οικονομική κατάσταση των επιχειρήσεων.

Ο ΕΣΒ θεωρεί ότι είναι τροφή για σκέψη τα αποτελέσματα της έρευνας ώστε να σκιαγραφηθεί η πραγματική εικόνα της τοπικής αγοράς ως προς την άνοδο ή την ύφεσή της.

Επίσης, η Συνέλευση είναι ευκαιρία ώστε όλοι οι έμποροι να βρεθούν και να συζητήσουν τα μεγάλα προβλήματα, που διογκώνουν την πλέον παρακμάζουσα εμπορική κατάσταση. Μέσα από το πλαίσιο διαλόγου πρέπει πλέον «να απαντήσουμε» με θάρρος πως θα επιλύσουμε ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ό,τι μας ωθεί στην κατακόρυφη πτώση και να λάβουμε τις ανάλογες αποφάσεις.

Είναι ευκαιρία κάθε έμπορος να ανέβει στο βήμα, να μιλήσει και να εκφράσει τα προβλήματα ανοιχτά, για αυτό καλούνται όλα τα μέλη του ΕΣΒ, από όλους τους κλάδους να στηρίξουν τη συλλογικότητα με την παρουσία τους, τις απόψεις τους και την ψήφο τους.

«ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ»

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις