ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Pet Care & Beauty: Ο καλλωπισμός σε άλλο επίπεδο- Στο τέλος έχει και δωράκι!

Pet Care & Beauty: Ο καλλωπισμός σε άλλο επίπεδο- Στο τέλος έχει και δωράκι!

Newsroom

Ήρθε προχθές ενθουσιασμένη η φίλη μου η Μαρία, αγκαλιά με τον μικρό της φίλο και μου λέει: Δωρα, πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε θέμα στο Volonaki το Pet Care & Beauty στην Ιωλκού 283!

“Γιατί;”, την ρώτησα…

“Πηγαίνω για καλλωπισμό τον Ορέστη (έτσι λένε το σκυλάκι μας) χρόνια τώρα, την περιποίηση που είδα εκεί, τις υπηρεσίες που είδα, της ζήλεψα ακόμα και εγώ….δεν υπάρχουν, κάνουν πράγματα που δεν τα έχω ξαναδει, άσε που στο τέλος, κάνουν δωράκια μπαντάνες ή τσιμπιδάκια για να φεύγουν τα σκυλάκια πιο όμορφα και μας δίνουν και λιχουδιές για το σπίτι…έτσι σαν δώρο, σαν επιβράβευση που ο Ορέστης και όλα τ αλλά σκυλάκια κάθονται ήσυχα και απολαμβάνουν τον καλλωπισμό τους”!

Και ναι, πήγα και εγώ στο Pet Care & Beauty, όπου με δέχθηκαν και με φιλοξένησαν για ώρα και έτσι είχα την ευκαιρία να δω ολόκληρη την ιεροτελεστία καλλωπισμού…

Γνώρισα την Σταυρούλα, έναν υπέροχο άνθρωπο, με τόοοοση αγάπη για τα ζωάκια και τόσο πάθος για την δουλειά της! Είναι απίστευτο πόσο ήρεμα φερόταν στα σκυλάκια και πόσο μαγικά αυτά την εμπιστευόταν και αδιαμαρτύρητα, σχεδόν απολαυστικά δεχόταν την περιποίηση της!

Εννοείται καλλωσπισμός χωρίς αναισθησία!

Η Σταυρούλα μου είπε, ότι ανάλογα με το σκυλάκι, την ράτσα και το τρίχωμα ακολουθείτε άλλη διαδικασία, ενώ όταν χρειάζεται γίνονται και ειδικές θεραπείες για το τρίχωμα, ώστε να προστατευτεί ή να μην πέφτει!

Όσο τα σκυλάκια μας κάνουν μπανάκι, με πολύ προσοχή και αργές κινήσεις, ταυτόχρονα τους κάνουν μασαζάκι και έχουν προφυλάξει τ αυτάκια με βαμβακάκι ώστε να μη μπει νερό!!!

Εκτός από το κούρεμα, γίνεται κόψιμο νυχιών, αλλά και λιμάρισμα για να μη μας γρατζουνάει ο μικρός μας φίλος ή φίλη, αλλά και ειδικός καθαρισμός της πατουσίτσας, ώστε να φύγει όλο το τρίχωμα ανάμεσα, για να μη μαζεύονται σκουπιδάκια και βρωμιές και να μπορούμε με ασφαλεια να έχουμε τα σκυλάκια μας πάνω στο καναπέ μας και μέσα στο σπίτι μας!

Μπαίνει ειδικό σπρέι που τρέφει την τρίχα, την μαλακώνει πάρα πολύ και την κάνει να γυαλίζει, ταυτόχρονα δίνει μοναδική μυρωδιά στους τετράποδους φίλους μας, ενώ αμέσως μετά ένα άλλο ειδικό προϊόν μπαίνει στο στοματάκι, για καθαρισμό των δοντιών και για να μυρίζει όμορφα η στοματική του κοιλότητα!!!

Επίσης κάνουν και μασαζάκι μ ένα ειδικό εργαλείο, όπου φεύγει η νεκρή τρίχα και έτσι το σκυλάκι μας δεν αφήνει τριχούλες μέσα στο σπιτι!!!

Εντάξει, θυμήθηκα την φίλη μου…ζήλεψα και εγώ αυτή την περιποίηση!

Τέλος ναι, όλα τα σκυλάκια φύγαν από εκεί, πανέμορφα και με αξεσουάρ δώρο και φυσικά, λιχουδιές για το σπίτι!!!

Ένα μπράβο, ένα συγχαρητήρια…δεν φτάνει!

Υποκλίνομαι στην δουλειά σας!!!

Χάρισε λοιπόν στον τετράποδο φίλο σου…μια μαγική περιποίηση!

Τηλέφωνο: 698 670 0219

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις