ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

40 χρόνια Σωτηρίου: Λύσεις γύρω από το αυτοκίνητο από το Α έως το Ω!

40 χρόνια Σωτηρίου: Λύσεις γύρω από το αυτοκίνητο από το Α έως το Ω!

Newsroom

Σωτηρίου! Ένα brand συνδυασμένο με την αξιοπιστία!

Ίσως είναι το πρώτο όνομα που σου έρχεται στο μυαλό, όταν σκέφτεσαι την λέξη αυτοκίνητο και όχι τυχαία, αφού πρόκειται για μια ολοκληρωμένη μονάδα, που σου παρέχει λύσεις για ότι χρειαστείς γύρω από το αυτοκίνητο!

Ένα ολοκληρωμένο γενικό συνεργείο, με μηχανικό, ηλεκτρολόγο και τις πιο αξιόλογες προτάσεις και λύσεις στην εγκατάσταση εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υγραερίου και το φυσικού αερίου!

Πλεονέκτημά τους και μέτρο σύγκρισης; Οι πελάτες του. Οι άνθρωποι που τους εμπιστεύτηκαν, που εγκατέστησαν εκεί υγραέριο στο αυτοκίνητο τους και χρόνια μετά…δηλώνουν απροβλημάτιστοι και πέρα για πέρα ευχαριστημένοι!

Από το 2007 στον χώρο της εγκατάστασης του υγραερίου, με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, όχι μόνο έχουν ταυτιστεί με την απροβλημάτιστη εγκατάσταση, αλλά έχουν σώσει πολύ κόσμο, μέσα από επισκευές, σε εγκαταστάσεις που έκαναν άλλοι στο παρελθόν, διορθώνοντας τα λάθη.

Σωτηρίου λοιπόν για…συνεργείο, Σωτηρίου για εναλλακτικά καύσιμα!

Δεν τελειώνουμε όμως εδώ, αφού η οικογένεια Σωτηρίου, ολοκληρώνει τις υπηρεσίες της ψάχνοντας, ξεχωρίζοντας και φέρνοντας στον χώρο τους και συγκεκριμένα στις εκθέσεις τους, τα πιο αξιόλογα αυτοκίνητα για εσάς!

Φυσικά και τους εμπιστευόμαστε, φυσικά και όταν θέλουμε να αγοράσουμε το καινούριο μας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, θα απευθυνθούμε σε αυτούς, που πριν ακόμα τα κάνουν δικά τους, για να γίνουν δικά μας, έχουν περάσει από αυστηρό έλεγχο του συνεργείου της οικογένειας, αφού οι ίδιοι θέλουν για εσάς το καλύτερο και δεν διαπραγματεύονται με τίποτα την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία του ονόματος τους, που την κέρδισαν με σκληρή δουλειά, συνέπεια, σεβασμό και ηθική.

Καθημερινός αγώνας τους, να μη φύγει πελάτης που τους εμπιστεύτηκε, χωρίς να επιστρέψει ξανά και ξανά…γιατί η Οικογένεια Σωτηρίου, δεν χτίζει πελατειακές σχέσεις, αλλά σχέσεις εμπιστοσύνης, γι αυτό και βρίσκεται 40 χρόνια στην κορυφή!

Πρόβλημα στο αυτοκίνητο; Εγκατάσταση εναλλακτικού καυσίμου; Διόρθωση προβλήματος ή αγορά αυτοκινήτου;

Ο Σωτηρίου, έχει την λύση!

Κλείσε τα μάτια, επιστεύσου τους και άστους να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά!

Το συνεργείο θα το βρείτε Λαρίσης με Διμηνίου, Δερβενακίων 4

Τηλέφωνο: 24210 66807 και 6932578471

Έκθεση μεταχειρισμένων οχημάτων

Λ.Αθηνών 108

Τηλέφωνο: 6977 060 004 και 6932 578 470

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις