ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Papakiritsi: Τόσο μικροί και όμως πτυχιούχοι- Μπράβο σε όλους σας!

Papakiritsi: Τόσο μικροί και όμως πτυχιούχοι- Μπράβο σε όλους σας!

Newsroom

Είναι γνωστό στην πόλη το Φροντιστήριο Αγγλικών Papakiritsi, χρόνια τώρα για τις μεγάλες του επιτυχίες. Είναι μια βέβαιη επιλογή για την εκμάθηση αγγλικών και την λήψη πτυχίου. Όλοι το ξέρουμε.

Έχουν βρει τον δικό τους μαγικό τρόπο να κάνουν τα παιδιά να αγαπούν τα Αγγλικά, να ανυπομονούν να βρεθούν στην αίθουσα και τελικά να φτάνουν πετυχημένα στον στόχο και μάλιστα πολύ σύντομα!

Τα γνώριζα και εγώ αυτά, μέχρι που πριν λίγες μέρες η φίλη μου η Σοφία Μαχαιρίτσα με πήρε με περηφάνεια να μου πεις πως η κόρη της και μάλιστα σε τόσο μικρή ηλικία πήρε το ανώτατο πτυχίο αγγλικών και μάλιστα με την πρώτη προσπάθεια, όπως ακριβώς συνέβη και με όλους τους υπόλοιπους μαθητές του Φροντιστηρίου!

Δε ξέρετε πόση περηφάνεια ένιωσα γι αυτά τα παιδιά. Μπράβο τους! Χίλια μπράβο σε αυτούς, χίλια μπράβο στους γονείς που επέλεξαν σοφά τα φροντιστήρια Papakiritsi και πολλά συγχαρητήρια και στους καθηγητές τους και ειδικά στις κυρίες Βέρα και Ελευθερία Κητηλή.

Έχω εντυπωσιαστεί απ όσα άκουσα από τους μαθητές τους. Τόσο πολύ που θέλω να ξεκινήσω και εγώ Αγγλικά στα Φροντιστήρια Papakiritsi.

Μαθαίνουν Αγγλικά μέσω βιωματικής διδασκαλίας, storytelling, χρήση διαδραστικών τετραδίων και κιναισθητικές ασκήσεις!

Ήταν απίστευτο που όταν έφτασα στον χώρο τους, με την φίλη μου την Σοφία και την κόρη της για την παραλαβή του πτυχίου, από εκεί είναι και η φωτογραφία που βλέπετε, τα παιδιά ήταν μεν χαρούμενα, αλλά ταυτόχρονα στεναχωρημένα που αυτό το ταξίδι τέλειωσε….ήθελαν βλέπετε και άλλο Φροντιστήριο Papakiritsi!

Μου έκανε τόσο εντύπωση αυτό, που ζήτησα να μάθω περισσότερα για την δουλειά τους. Μόλις αυτό γίνει εννοείται ότι θα μοιραστώ τα πάντα μαζί σας, σε νέα δημοσίευση!

Θα τους βρείτε: Κασσαβέτη 126 και Κολοκοτρώνη 19

Τηλέφωνα: 24210 41530 και 24210 67212

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις