ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Όσα δεν έκαναν όλοι τόσα χρόνια για τον τουρισμό, τα κάνει ο ΕΣΒ!

Όσα δεν έκαναν όλοι τόσα χρόνια για τον τουρισμό, τα κάνει ο ΕΣΒ!

Newsroom

Ότι και να πεις για την σημερινή Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, είναι λίγο!

Ήρθαν για ν αλλάξουν τα δεδομένα. Ήρθαν για να δημιουργήσουν, για να καλυτερεύσουν τις συνθήκες της εμπορικής αγοράς και ταυτόχρονα να σηκώσουν ψηλότερα τον πήχη σε όλους τους τομείς της πόλης μας!

Ετοιμάζουν κάτι νέο, κάτι πρωτοποριακό, κάτι που έπρεπε ήδη να υπάρχει.

Κάτι που θα έπρεπε να έχουν φροντίσει να γίνει, εδώ και χρόνια οι αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε συνεργασία με τους συλλόγους των εμπόρων, της εστίασης και των ξενοδόχων!

Σε λίγο καιρό από τώρα, ο Εμπορικός Σύλλογος θα έχει μια δική του εφαρμογή, που κατεβάζοντας την κάνεις στο κινητό του, θα μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να ξέρει που βρίσκεται το κάθε κατάστημα, πως μπορεί να το βρει, τι προσφορές έχει και τι διαθέτει εμπορικά γενικότερα η πόλη μας!

Κατεβαίνοντας οι τουρίστες από τα κρουαζιερόπλοια, θα βλέπουν μεγάλα μπάνερ, όπου θα τους προκαλούν να κατεβάσουν την εφαρμογή στο κινητό τους. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις γλώσσες!

Θα τους δίνει πληροφορίες για τα αξιοθέατα, για διαδρομές που μπορούν να γίνουν μέσα στη πόλη, θα έχει χάρτες και πολλές ακόμα δυνατότητες!

Ταυτόχρονα, διασχίζοντας την εμπορική αγορά, θ ακούγεται μια φωνή από το κινητό τους, που θα τους λέει, πως ΄το μαγαζί έξω από τ οποίο βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, έχει για εσάς μια ειδική προσφορά!

Με μια μόνο εφαρμογή, θα καταφέρουν να φέρουν του τουρίστες από το λιμάνι, μέσα στην αγορά!

Θα καταφέρουν να δώσουν από έναν “ξεναγό” σε κάθε τουρίστα!

Η εφαρμογή θα διαθέτει και άλλες πολλές δυνατότητες. Εμείς σας δώσαμε απλά, μια μικρή γεύση!

Μπράβο σας!

Δεν είναι δύσκολο…βούληση πρέπει να υπάρχει και ο Εμπορικός Σύλλογος έχει μπόλικη από δαύτη!

Υγ. Ναι, τώρα θα έχουν όλοι έναν λόγο, για ν ανοίγουν τα μαγαζιά τους όταν έρχονται κρουαζιερόπλοια και ας είναι και Κυριακή!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις