ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο πιο “έξυπνος” φούρνος έρχεται στον Βόλο! Μπράβο σας!

Ο πιο “έξυπνος” φούρνος έρχεται στον Βόλο! Μπράβο σας!

Δώρα Μιχαήλ

Δύο νεαρά αδέλφια με πασίγνωστο όνομα, αφού προέρχονται από οικογένεια με μεγάλη εμπορική ιστορία στη πόλη μας, θέλουν να δημιουργήσουν τον “έξυπνο” φούρνο, όπως οι ίδιοι μας τον χαρακτήρισαν!

Γιατί “έξυπνος”; Τους ρωτήσαμε!

“Το φαγητό είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής μας. Κάποιοι λόγω προβλημάτων υγείας το στερούνται γι αυτό και εμείς θέλουμε να καταλάβουν πως δε θέλει κόπο, ούτε στερήσεις. Μπορείς να έχεις έξυπνες επιλογές, που θα σου χαρίζουν γεύση και απόλαυση και δε θα επιβαρύνεις την υγεία σου”.

Η δεύτερη ερώτηση μας ήταν, πως ακριβώς θα το κάνουν αυτό και ποια ήταν η πηγή έμπνευσης:

“Πάσχω από διαβήτη από όταν ήμουν μικρός. Έχω τραύματα. Τα παιδιά στο σχολείο έτρωγαν ότι ήθελαν και η μητέρα μου μου την έβγαζε έξω από το σχολείο μη τυχόν και στο διάλειμμα φάω κάτι. Χιλιάδες κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα. Τώρα όμως όλα έχουν αλλάξει. Υπάρχει τρόπος το ψωμί να γίνει έτσι ώστε να το απολαμβάνεις χωρίς τύψεις, όπως και τα γλυκίσματα. Η φρουκτόζη, η στέβια και άλλα πολλά υλικά θα είναι οι πρώτες ύλες μας, ώστε να μπορούν όλοι όσοι έχουν προβλήματα υγείας ή θέλουν μια σωστή διατροφή, να απολαύσουν όσα και οι υπόλοιποι άνθρωποι”!

Αυτή τη περίοδο οι νεαροί ψάχνουν το κατάλληλο ακίνητο, ενώ βρίσκονται σε συζητήσεις και με μια μεγάλη αλυσίδα που ίσως τελικά, τη φέρουν στο Βόλο!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις