ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος βράβευσε τη δική μας Δώρα Μιχαήλ!

Ο Εμπορικός Σύλλογος βράβευσε τη δική μας Δώρα Μιχαήλ!

Ελισάβετ Τσάπου

Λοιπόν Δώρα μας, θ αντιγράψω τον τρόπο που γράφεις, θα γράψω σαν εσένα, έτσι μήπως βραβευτώ και εγώ!!!!

Χθες λοιπόν αγαπημένοι μας αναγνώστες πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου!

Εκεί λοιπόν βραβεύτηκε η δική μας Δώρα Μιχαήλ!

Η ψυχή του Volonakinews.gr!

Όταν πριν λίγες μέρες μας το ανακοίνωσε και μας ζήτησε να είμαστε εκεί, εμείς απαντήσαμε πως αυτό το βραβείο είναι μόνο δικό της και αυτό διότι, όπως είπε ο Πρόεδρος του ΕΣΒ, κ.Οντόπουλος, είναι αυτή που έχει λιώσει παπούτσια στο πεζοδρόμιο στηρίζοντας τους εμπόρους της πόλης μας. Είναι αυτή που ζήτησε να χαρίσουμε το ποσό των 500 ευρώ στον Εμπορικό Σύλλογο για ν αναβιώσει το έθιμο του χαρτοπόλεμου. Είναι αυτή που επέμενε το site να έχει τη μορφή που έχει, ν ασχολείται με το επιχειρηματικό ρεπορτάζ, όταν εμείς αμφιβάλλαμε.

Δώρα μου, αν μπορούσαμε θα σε βραβεύαμε και εμείς, γιατί με τη διορατικότητα σου, τη δουλειά σου, το ήθος και τον χαρακτήρα σου, χαρίζεις μεγάλες στιγμές και σε όλους εμάς, τους φίλους και συνεργάτες σου!

Απολαύστε την , όπως κάναμε και εμείς και να είστε έτοιμοι, αφού όπως ανακοίνωσε χθες η Αρχισυντάκτρια μας κατά την βράβευσή της, έρχονται πολλές αλλαγές στο Volonakinews, με σκοπό τη καλύτερη ενημέρωση του καταναλωτή και τη καλύτερη προβολή των προϊόντων του κάθε επαγγελματία.

Τέλος, κρατάμε μια φράση μόνο από τα λόγια της Δώρας χθες βράδυ, μια φράση στην οποία συνοψίζονται όλοι οι λόγοι της επιτυχίας του Volonakinews.gr.

“Σας ευχαριστώ γιατί κάθε πρωί που μπαίνω στην Ερμού, τα ξεχνάω όλα. Σας ευχαριστώ γιατί με κάνετε ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ(!). Σας ευχαριστώ που βγαίνετε από τα μαγαζιά σας για να μου πείτε καλημέρα”!

Υγ. Αγαπημένη Δώρα, ξέρω πως μισείς να βλέπεις ανθρώπους να αυτοπροβάλλονται στα site που εργάζονται. Ξέρω πως θα συγκινηθείς με όσα γράψαμε, αλλά ξέρω θα νευριάσεις κιόλας που έγινες θέμα στο Volonaki, συγχώρα μας όμως, είναι η περηφάνια μας αγάπη μου…

Δωρα

δωρα2

δωρα3

δωρα4

δωρα6

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις