ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

O Bολιώτης που δημιούργησε τις πρώτες εφαρμογές για επιχειρήσεις στην Ελλάδα!

O Bολιώτης που δημιούργησε τις πρώτες εφαρμογές για επιχειρήσεις στην Ελλάδα!

Newsroom

Στο πλαίσιο της πολυκλαδικής πανθεσσαλικής έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο λίγες μέρες πριν, είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε ένα Βολιώτη με σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα, τόσο στην Αθήνα, όσο και στο Λονδίνο.

Πρόκειται για τον Στράτο Ζέρβα από την Business Cloud, που παραχώρησε και workshop σχετικά με την ηλεκτρονική τιμολόγηση και κέρδισε τις εντυπώσεις των επαγγελματιών της εστίασης, του εμπορίου και των υπηρεσιών, με τις ολιστικές και πανεύκολες στην χρήση εφαρμογές της εταιρείας του.

Το Business Cloud ξεκίνησε το 2012 και ήταν η πρώτη εταιρεία που έφερε τις Cloud εφαρμογές στην Ελλάδα με το συνδρομητικό μοντέλο SaaS (Software as a Service). Σήμερα υποστηρίζει χιλιάδες επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι εφαρμογές έκδοσης παραστατικών, ξεκινούν από το πακέτο Starter για ελεύθερους επαγγελματίες με μόλις €99/έτος, κατόπιν η εφαρμογή Cloud POS αντικαθιστά τις ταμειακές με κόστος μόλις €119/έτος και για τις μεγαλύτερες εμπορικές επιχειρήσεις υπάρχει το Cloud ERP από €259/έτος. Παράλληλα υπάρχουν λύσεις και για τις επιχειρήσεις εστίασης. Η ΣερβιΤΩΡΑ είναι μια εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας για μπαρ, εστιατόρια, καφέ, φούρνους, ξενοδοχεία κτλ. με κόστος από μόλις €199/έτος.

Το Business Cloud αποφάσισε να επενδύσει στο Βόλο και τη Θεσσαλία με εκπροσώπους που μπορούν να επισκεφθούν κάθε επαγγελματία που θέλει να αναβαθμίσει την επιχείρησή του. Μπορούμε να τον επισκεφθούμε στο χώρο του, να του κάνουμε παρουσίαση, εκπαίδευση καθώς και να του δημιουργήσουμε ένα δοκιμαστικό λογαριασμό δωρεάν. Καλέστε μας στο 215 215 4420 και επισκεφθείτε μας στο www.businesscloud.gr

Θα επανέλθουμε σίγουρα, γιατί όλα αυτά τα ζητήματα στα οποία δίνει απαντήσεις η Business Cloud είναι μερικά από τα σημαντικότερα που ταλανίζουν την επιχειρηματική κοινότητα.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις