ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

O κορυφαίος “Valentino” είναι στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ!

O κορυφαίος “Valentino” είναι στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ!

Newsroom

Οι σπουδές Ομορφιάς και Μόδας στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ είναι μια ανεπάναληπτη εμπειρία, έτσι μας είπαν τουλάχιστον οι απόφοιτοι της σχολής που σήμερα είναι ήδη πετυχημένοι επαγγελματίες του χώρου και νιώθουν ιδιαίτερα τυχεροί, που αμέσως μετά τις σπουδές τους εργάζονται πάνω σε αυτό αγαπούν!

Η επιτυχία του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, του κολεγίου του Βόλου, με τις πιο εντυπωσιακές και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις δεν είναι τυχαία. Δίνουν έμφαση σε κάθε σπουδαστή και σε κάθε προσωπικότητα ξεχωριστά!

Εκπαιδευτικό και Διοικητικό προσωπικό είναι δίπλα τους σε κάθε τους βήμα και δίνουν λύσεις σε κάθε τους προβληματισμό!

Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ δεν έχει μόνο τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, ούτε τις πιο δυνατές συνεργασίες με επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου, που έχουν ως αποτέλεσμα την άμεση εργασιακή αποκατάσταση των παιδιών, έχουν κυρίως τους πιο πετυχημένους και καταρτισμένους εκπαιδευτές, γιατί αυτή είναι η προετεραιότητά τους, τα παιδιά να γίνουν άριστοι επαγγελματίες!

Μέρος της μεγάλης οικογένειας του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ είναι και ο Ευθύμης Βαλεντίνος, ο γνωστός και πετυχημένος κομμωτής της πόλης μας, ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου Valentino στην Κουμουνδούρου, όπου πραγματικά κάνει θραύση!

Εμείς τον έχουμε παρακαλουθήσει σε μάθημα του και εντυπωσιαστήκαμε από την σχέση που έχει χτίσει με τους σπουδαστές του!

Όπως ο ίδιος σημείωσε στο Volonakinews.gr: Είναι προσωπικό μου στοίχημα να μη φύγει κανέναν παιδί από το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, χωρίς να ξέρει τέλειο κούρεμα!

Σπούδασε και εσύ την τέχνη της κομμωτικής δίπλα στον αγαπημένο μας κομμωτή, αλλά και σε άλλους κορυφαίους επαγγελματίες του είδους!

Μάθε περισσότερα:
http://www.iekdimitra.gr/el/

Φερών 65, 38334

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις