ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στους μεγαλύτερους χώρους ομορφιάς εργάζονται οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ!

Στους μεγαλύτερους χώρους ομορφιάς εργάζονται οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ!

Newsroom

Υπάρχει άραγε μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπεις του απόφοιτους του εκπαιδευτικού σου οργανισμού να είναι ήδη εργαζόμενοι και μάλιστα σε κάποιους από τους πιο γνωστούς, πιο μεγάλους και πιο πετυχημένους χώρους ομορφιάς;

Δεν νομίζω να υπάρχει!

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, στους εκπαιδευτές αλλά και στο διοικητικό προσωπικό, που σε όλο το διάστημα φοίτησης των σπουδαστών είναι δίπλα τους για να λύσουν κάθε ζήτημα και φυσικά για να βοηθήσουν ώστε άμεσα να εργαστούν εκεί που αρχικά ονειρευόντουσαν, γιατί αυτό κάνει το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ….τα όνειρα πραγματικότητα!

Αυτός είναι ένας από τους σπουδαιότερους λόγους που αξίζει να σπουδάσεις την Ομορφιά και την Μόδα στο κολέγιο της πόλης μας, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ και δίπλα σ εκπαιδευτές που έχουν βιώσει την απόλυτη επαγγελματική καταξίωση!

Δίπλα σε αυτούς που ξέρουν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία και να σου χαρίσουν μυστικά και γνώσεις που θα σε κάνουν τον πιο ανταγωνιστικό επαγγελματία του χώρου!

Η Υπεύθυνη Εκπαιδεύτρια του Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, η πετυχημένη Make Up Artist Μάχη Τριαντάρη, που έχει δουλέψει τόσο στην ΑΘήνα, όσο και στον Βόλο, δήλωσε στο Volonakinews.gr:

“Τόσο εγώ, όσο και όλοι οι εκπαιδευτές του Τομέα Ομορφιάς, έχουμε μόνο ένα στόχο. Τα παιδιά ν αγαπήσουν την τέχνη που θ ακολουθήσουν και αμέσως μετά με την δικές μας γνώσεις και την καθοδήγηση και τη δική τους θέληση και ταλέντο, να μας φτάσουν και να μας προσπεράσουν επαγγελματικά. Ήδη οι απόφοιτοι της σχολής μας εργάζονται σε μεγάλα κέντρα ομορφιάς και είμαστε περήφανοι γι αυτούς”!

Σπούδασε και εσύ την Ομορφιά και την Μόδα, στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ!

Μάθε περισσότερα:
http://www.iekdimitra.gr/el/

Φερών 65, 38334

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις