ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Nouveau: Η επιλογή σου για να ξεχωρίσεις και στην παραλία!

Nouveau: Η επιλογή σου για να ξεχωρίσεις και στην παραλία!

Newsroom

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλες μας αγαπάμε!

Προετοιμαζόμαστε πάντα κατάλληλα γι αυτή την εποχή, με δίαιτες, solarium και πολλές ξεχωριστές αγορές για τις εξορμήσεις μας στις παραλίες!!!

Λατρεύουμε τα μαγιό, τις τσάντες θαλάσσης, τα γυαλιά ηλίου, τις παντόφλες που θα κάνουν τους πάντες να κοιτούν τα πόδια μας και φυσικά τα αξεσουάρ που θα κάνουν την διαφορά!

Αυτές που ξέρουν, κατευθύνονται κατευθεία, 28ης Οκτωβρίου με Ογλ στον Βόλο!

Nouveau είναι η επιλογή τους, αφού εκεί θα βρουν μαγιό, παρεό και ότι άλλο χρειάζονται για να εντυπωσιάσουν και να δημιουργήσουν μια εμφάνιση για την παραλία, που δεν θα την ξεχάσει κανείς απ όσους την δουν!

Έντονα χρώματα, ιδιαίτερα σχέδια, μοναδικές ποιότητες και φοβερά σεταρίσματα από τον Σίσσυ και την Βάσια που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε μια εμφάνιση που θα θέλετε να φωτογραφίζετε ξανά και ξανά!

Εγώ φέτος ολοκλήρωσα τις αγορές μου από την Nouveau με αξεσουάρ από το λατρεμένο μου Soho, 28ης Οκτωβρίου με Κουμουνδούρου στον Βόλο.

Να σας πω και το καλύτερο;

Θα βρείτε σε επιλεγμένα τεμάχια και σχέδια, ονειρεμένα μαγιό, πολλά από αυτά φοριούνται και για κορμάκια, από 25 εως 35 ευρώ μόνο!!!!

Θέλω απλά να πάτε να ρίξετε μια ματιά. Ξέρω πως η καρδιά σας θα χτυπήσει πολύ δυνατά και σίγουρα θα φύγετε με περισσότερα από 2 μαγιό!

Καλό καλοκαίρι κορίτσια μου!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις