ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Nook: Νέες παραλαβές και υποδοχή της νέας συλλογής της Κωσταρά!

Nook: Νέες παραλαβές και υποδοχή της νέας συλλογής της Κωσταρά!

Newsroom

Είναι αν όχι η καλύτερη, σίγουρα μια από τις καλύτερες και η πιο αγαπημένη boutique ρούχων της πόλης!

Nook….επιβλητική, με βαθιά αισθητική και στιλ που δεν αφήνει κανέναν να πάρει εύκολα τα μάτια του από πάνω της!

Το στολίδι της συμβολής των οδών Ερμού με Σπυρίδη, που φιλοξενεί τα μεγαλύτερα, τα πιο σημαντικά, αλλά και τα πιο εμπορικά brand!

Eίναι άξιο λόγου και αναφοράς, ότι γυναίκες που έρχονται 2-3 φορές τον χρόνο στο νομό μας, κυρίως για διακοπές διατηρώντας εξοχικά ή επιχειρήσεις στις γύρω περιοχές, βρίσκονται σε κάθε τους επίσκεψη στο Nook για τα ψώνια τους. Είναι αξιοθαύμαστο ότι ακόμα και τουρίστες, που δεν γνωρίζουν από την πόλη μας, έχοντας κάνει μια μικρή έρευνα πριν, φτάνουν κατευθείαν στο Nook για ψώνια, αφού ξέρουν ότι εκεί θα βρουν τις εταιρείες που αγαπούν.

Η νέες συλλογές των εταιρειών και τω σχεδιαστών που συνεργάζονται έχουν φτάσει ήδη στο κατάστημα και πραγματικά από άποψη επιλογών έχει γίνει εξαιρετική δουλειά, τόσο για τις πιο casual εμφανίσεις μας, όσο και για τις πιο αμπιγιέ, αφού ο καιρός άνοιξε και οι γάμοι και οι βαπτίσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μάλιστα την Τρίτη υποδέχονται στο κατάστημα τη νέα συλλογή της αγαπημένης σας Βάσιας Κωσταρά και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προκρατήσεις!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις