ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Naturalwood, γιατί θέλουμε μόνο το καλύτερο για τα παιδιά μας!

Naturalwood, γιατί θέλουμε μόνο το καλύτερο για τα παιδιά μας!

Newsroom

Επισκέφτηκα πριν λίγες ημέρες την έκθεση της naturalwood στο Βόλο και μου άφησε μία πολύ ιδιαίτερη αίσθηση.

Πρόκειται για μία εταιρεία που συστάθηκε με όραμα τη δημιουργία χειροποίητων παιδικών επίπλων, αποκλειστικά και μόνο από φυσικό ξύλο. Η εταιρεία στελεχώνεται από μια ομάδα νέων ανθρώπων, που σε συνδυασμό με το σύγχρονο εξοπλισμό έχουν καταφέρει να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν έπιπλα με σεβασμό στο παιδί και στο περιβάλλον.

Αρχικά εντυπωσιάστηκα από τις λιτές και διαχρονικές γραμμές των επίπλων τους, την απαλή αίσθηση του φυσικού ξύλου, το μελετημένο σχεδιασμό τους, την εύκολη μετατροπή τους σε μελλοντικές ανάγκες του παιδιού σας, καθώς και τον τρόπο εξοικονόμησης  χώρου ακόμη και για το μικρότερο δωμάτιο.

Ειδικότερα, τα έπιπλα τους είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με τέχνη και μεράκι, από εξαιρετικής ποιότητας Μασίφ ξύλου Οξιάς. Όλα τα χρώματα, καθώς και το βερνίκι έχουν ως βάση το νερό και είναι απολύτως κατάλληλα και ασφαλή για παιδικά έπιπλα. Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε από μία τεράστια ποικιλία χρωμάτων τον ιδανικό συνδυασμό που θα ταίριαζε στο δικό σας χώρο, αφήνοντας χαμόγελα ικανοποίησης στους μικρούς μας φίλους. Όλα τα παραπάνω δημιουργούν ένα μοναδικά όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα στο δωμάτιο του παιδιού σας. 

Αγοράζοντας ξύλινα παιδικά έπιπλα από τη Naturalwood τοποθετείτε ένα κομμάτι της φύσης στο χώρο σας!

Μάθετε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://naturalwood.gr/

Θα τους βρείτε στην Iωλκού 245, Βόλος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24210 40444


Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις