ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Nail Art Boutique: Δεν πρόλαβαν να ανοίξουν και δε βρίσκεις ραντεβού!

Nail Art Boutique: Δεν πρόλαβαν να ανοίξουν και δε βρίσκεις ραντεβού!

Newsroom

Οι επιχειρήσεις είναι οι άνθρωποι τους. Η αύρα των ανθρώπων τους. Το πάθος, η αγάπη, το μεράκι τους, η φιλοσοφία τους.

Όταν αυτά υπερχειλίζουν, τότε δεν υπάρχει περίπτωση μια επιχείρηση να μη πετύχει.

Επιτυχία προγεγραμμένη ήταν για εμένα το άνοιγμα του Nail Art Βoutique στον Βόλο και συγκεκριμένα στην Ν.Ιωνία και στην Μαιάνδρου 74.

Η Ματούλα Νάνου, μια νέα γυναίκα και μαμά, με υπέροχη αισθητική και σωστή φιλοσοφία, άνοιξε έναν μοναδικό, πανέμορφο χώρο περιποίησης άκρων, αλλά και άλλων υπηρεσιών όπως μακιγιάζ, lash lift και όχι μόνο, με βασική της αρχή, την ποιότητα και την καθαριότητα.

Τα κορίτσια της, ταλαντούχα πολύ. Ήρεμα, χαμογελαστά και με έντονη την ανάγκη να σου προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Η δουλειά τους στα νύχια μου, TOP!!!!!!

Οι τιμές τους φυσιολογικές, η φιλοξενία τους ανεπανάληπτη και εγώ….εγώ μένω να δω αυτό το κάτι παραπάνω που θα ήθελα ή θα άλλαζα και όχι, δεν το βρίσκω!

Ξέχασα να σας πω, πως στον φιλόξενο, φωτεινό χώρο τους, έχει δημιουργηθεί και ένας μικρός χώρος που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, για να παίζουν εκεί τα παιδάκια σας, όσο εσείς φτιάχνετε τα νυχάκια σας!

Υπέροχο;

Πάντως για εμένα, που δεν έχω παιδιά, το πιο υπέροχο είναι ότι πηγαίνοντας εκεί για τα νυχάκια μου, δεν ταλαιπωρούμε καθόλου ψάχνοντας πάρκινγκ στο κέντρο!!!

Ματούλα μου, έχεις κάνει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ και σε ευχαριστούμε πολύ!

Καλές δουλειές!

Τηλέφωνο: 24210 69988

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις