ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Nτροπή και αίσχος, κατέστρεψαν τον αποκριάτικο στολισμό της Ερμού!

Nτροπή και αίσχος, κατέστρεψαν τον αποκριάτικο στολισμό της Ερμού!

Δώρα Μιχαήλ

Μετά από πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και με την στήριξη του Δήμου Βόλου η Ερμού μας “ντύθηκε” σε αποκριάτικους ρυθμούς, χαρίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!

Μια πρωτοβουλία που είχε στόχο αυτό ακριβώς, να ομορφύνει την εμπορική μας αγορά, να τονώσει την ψυχολογία των καταναλωτών, αλλά ταυτόχρονα και τα ταμεία των εμπόρων μας!

Δυστυχώς όμως, βρέθηκαν κάποιοι “ανεγκέφαλοι” που χωρίς αφορμή, λόγο και αιτία χθες βράδυ κατέστρεψαν την αποκριάτικη διακόσμηση στην εμπορική μας αγορά.

Ποιός είναι ο λόγος που κάποιος μπορεί να θελήσει να κάνει κακό στην πόλη του, στους εμπόρους της και στους συμπολίτες του;

Ο αποκριάτικος στολισμός έδινε μια ιδιαίτερη εορταστική ατμόσφαιρα στη πόλη, έγινε με σκοπό να ενισχυθούν οι έμποροι μας και ταυτόχρονα να τον χαρούμε εμείς και τα παιδιά μας!

Ποιός λοιπόν θέλει να κάνει κακό σε μια ολόκληρη πόλη;

Τι ακριβώς κέρδισαν αυτοί που το έκαναν;

Ελπίζουμε οι “ανεγκέφαλοι” που στράφηκαν με την ενέργεια τους αυτή ενάντια σε μια ολόκληρη πόλη να τιμωρηθούν για παραδειγματισμό!

Δε νομίζουμε δα να είναι και τόσο δύσκολο να βρεθούν αυτοί που το έκαναν, αφού δόξα τω θεω, στην Ερμού υπάρχουν πολλά μαγαζιά με κάμερες!

Υγ. Μόνο να μην αποκαλυφθεί ότι πρόκειται για πολιτικές σκοπιμότητες και αντιπολιτευτικές μικρότητες, έξω από τις οποίες έχει μείνει διαχρονικά ο ΕΣΒ, που δρα με μόνο σκοπό το καλό των εμπόρων και της πόλης!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις