ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Mαθήματα εργοδοσίας, συνέπειας και επαγγελματισμού- Δες τι γίνεται στο DX Hair Play!

Mαθήματα εργοδοσίας, συνέπειας και επαγγελματισμού- Δες τι γίνεται στο DX Hair Play!

Newsroom

Mπορεί να είναι οι ίδιοι εκπαιδευτές, μπορεί να θεωρούνται και να είναι από τους top κομμωτές της Θεσσαλίας, με συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες σε ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο, μπορεί να τους έχετε αγκαλιάσει, έχοντας ένα κομμωτήριο με πάνω από 10 άτομα προσωπικό, μόνιμα γεμάτο, όμως αυτοί δεν σταματούν ποτέ και δεν επαναπαύονται. Και αυτό είναι που θα τους κρατά για πολλά χρόνια ακόμα στην κορυφή!

Ο λόγος για την Χριστίνα Τόγκρους και τον Δημήτρη Μαμούχα από το DX Hair Play, στην Σπυρίδη με Αναλήψεως στον Βόλο, που έχουν καταφέρει μεταξύ άλλων να φτάνουν στο κομμωτήριο τους, από Κρήτη, Αθήνα, Γερμανία και Ρωσία, για τοποθέτηση tapes, balayage και όχι μόνο!

Σήμερα στο κομμωτήριο τους λαμβάνει χώρα ακόμα ένα σεμινάριο. Το οποίο δεν κάνουν δύο τους, μόνοι τους αλλά μαζί με το προσωπικό τους. Μαθήματα εργοδοσίας για ακόμα και φορά, αφού είναι από τους ανθρώπους που προσφέρουν υπεραξια στους εργαζόμενους τους, δίνοντας τους την ευκαιρία να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα χωρίς κανένα κόστος.

Μαθήματα σεβασμού και ευγνωμοσύνης στους πελάτες τους, που θέλουν συνεχώς να τους προσφέρουν το καλύτερο. Και κυρίως μαθήματα επαγγελματισμού, αφού σπάνια βλέπεις ανθρώπους φτασμένους, να κυνηγούν μονίμως το καλύτερο, να επενδύουν μονίμως και να θέλουν να εξελιχθούν, λες και τώρα ξεκινούν!

Αυτοί βέβαια είναι και οι επαγγελματίες με μέλλον….

Σήμερα στο κομμωτήριο μια “μάγος” των μαλλιών, που τα χτενίσματα της, είναι σαν ζωγραφιά, σαν κέντημα, νομίζεις πως είναι ψεύτικα….

Φανταστικά βραδινά και νυφικά χτενίσματα από την κορυφαία Rita Katzo, Bridal Expert, που διαθέτει δικό της κομμωτήριο στην Αθήνα, έχοντας τρελάνει τα social media, με τα μαγικά χτενίσματα της!

Ανυπομονώ για τις νύφες της νέας σεζόν….μόνο αυτό σας λέω!

Τηλέφωνο: 24210 52194

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις