ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αν γίνει αυτό που ονειρεύεται η Καναβιτσά, η Μαγνησία έχει να κερδίσει πολλά!

Αν γίνει αυτό που ονειρεύεται η Καναβιτσά, η Μαγνησία έχει να κερδίσει πολλά!

Newsroom

Δεν ξέρω πραγματικά, πως μπορεί αυτή η γυναίκα, να είναι σε 15 σημεία ταυτόχρονα και να λύνει, άλλα 15 προβλήματα επίσης ταυτόχρονα. Είναι ξεκάθαρα γεννημένη γι αυτόν τον ρόλο, της Προέδρου της ΟΕΒΕΜ.

Ο λόγος για την δυναμική και υπερδραστήρια Δώρα Καναβιτσά. Την Δώρα που παλεύει για τους ανθρώπους που εκπροσωπεί, σα να παλεύει για την οικογένεια της.

Την Δώρα που βλέπει μπροστά, αναλύει σωστά και ξέρει πως να πάρει τις σωστές αποφάσεις κάθε στιγμή. Την Δώρα που ζει μέσα στη κοινωνία και είναι από αυτούς, που πραγματικά αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει εκεί έξω. Δεν ζει στον μικρόκοσμο της, αλλά στον μεγάλο κόσμο, των ανθρώπων που εκπροσωπεί.

Θα μου πεις δεδομένα δεν είναι αυτά; Όχι θα σου πω!

Υπάρχουν άνθρωποι σε θέσεις κλειδιά, που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τις αλλαγές σε κάθε εποχή, την δυναμική ανθρώπων και όχι μόνο σε κάθε εποχή και φυσικά….το τι πραγματικά θέλει ο κόσμος.

Την έζησα στην Πανθεσσαλική Επιχειρηματική Έκθεση, όπου πραγματικά βλέποντας τον κόσμο να συμμετέχει με επίσκεψη ή στις παράλληλες εκδηλώσεις, τα μάτια της βούρκωναν από χαρά. Από ικανοποίηση.

Και μου εκμυστηρεύτηκε κάτι, που λίγο αργότερα, βλέποντας ουρές συμμετοχής, πάνω στον ενθουσιασμό της, το είπε και δημόσια.

Μου είπε: Μακάρι Δώρα να βγω για να μπορώ να στήσω ένα μεγάλο φεστιβάλ στον Βόλο, φεστιβάλ γαστρονομίας και……….

Δεν μπορώ να σας πω άλλα (μη δίνουμε έτοιμες ιδέες). Έχε ολοκληρωμένη σκέψη. Το όνειρο της είναι μεγάλο και αν γίνει πραγματικότητα, πραγματικά η Μαγνησία θα πρωταγωνιστήσει.

Και να ήταν μόνο αυτό; Τρεις μέρες εκεί, μοιραζόταν σχέδια και οράματα με ένα πάθος και με μια φωτιά στα μάτια, σαν μικρού παιδιού!!!

Δώρα μου, επειδή και ξέρεις τι πρέπει να γίνει και θέλεις και μπορείς, εύχομαι ολόψυχα καλή εκλογή για να τα καταφέρεις και εγώ προσωπικά δίπλα σου να στηρίξω κάθε προσπάθεια που θα κάνει καλό στον τόπο μας.

Η Δώρα Καναβιτσά είναι εκ νέου υποψήφια στις Επιμελητηριακές Εκλογές με τον Τέλη Μπασδάνη.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις