ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Mύλοι Λούλη: Ακόμα ένα βραβείο που μας κάνει περήφανους! Μπράβο!

Mύλοι Λούλη: Ακόμα ένα βραβείο που μας κάνει περήφανους! Μπράβο!

Δώρα Μιχαήλ

Για την προσήλωση στην παράδοση και στην επιχειρηματική αριστεία, βραβεύτηκε η ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ στα «Βραβεία ΕΒΕΑ 2017» την Τετάρτη 11/10/2017. Στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής το βραβείο παρέλαβαν η Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας & Επικοινωνίας κα Όλγα Μάνου και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Νίκος Φωτόπουλος.
Η εταιρεία βραβεύτηκε για την ιστορία της και την παράδοσή της στον χώρο των αλεύρων που ξεκινάει από το 1782. Σήμερα διοικείται από την 7η γενιά της οικογένειας Λούλη καταφέρνοντας να βρίσκεται στην 1η θέση της ελληνικής αλευροβιομηχανίας σε αλέσεις, πωλήσεις, τεχνολογία και εξυπηρέτηση. Κατέχει το 25% του εγχώριου μεριδίου αγοράς των επαγγελματικών αλεύρων και εξάγει σε 10 χώρες. Τα περισσότερα από 1.000 προϊόντα της καλύπτουν ευρεία γκάμα αλεύρων, μειγμάτων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής και άλλων α’ υλών. Με 3 υπερσύγχρονα εργοστάσια σε Σούρπη, Κερατσίνι και Θήβα, απασχολεί 250 άτομα και εξυπηρετεί πάνω από 5.000 επαγγελματίες.
Όραμα της Μύλοι Λούλη είναι να παραμείνει πρωτοπόρος με σεβασμό στις αξίες της, την παράδοσή της, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις