ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Mαγεύει και τους Αθηναίους ο Βολιώτης Βασίλης Κόκοβας!

Mαγεύει και τους Αθηναίους ο Βολιώτης Βασίλης Κόκοβας!
Δώρα Μιχαήλ

Δώρα Μιχαήλ

Είναι πασίσγνωστο στους ζαχαροπλαστικούς και όχι μόνο κύκλους, πως ο Βολιώτης Βασίλης Κόκοβας, είναι ένας από τους καλύτερους Pastry Chef της γενιάς του, έχοντας στο βιογραφικό του μεγάλες συνεργασίες, θητεία στην Γαλλία, αλλά κυρίως εμπειρία απ όλους τους χώρους που εκτελείται η ζαχαροπλαστική.

Πρόσφατα ο Βολιώτης Ζαχαροπλάστης, γνωστοποίησε την συνεργασία του με τον Γιάννη Κεχρολόγο, έναν νεαρό αλλά υπερταλαντούχο Ζαχαροπλάστη, με πολλές γνώσεις. Ο Γιάννης χαίρει μεγάλης εκτίμησης όλου του ζαχαροπλαστικού κόσμου, αφού είναι ο δημιουργός του Κechrologos Workshop, που έφερνε, φέρνει και θα συνεχίσει να φέρνει τους καλύτερους ζαχαροπλάστες παγκοσμίως, στην Ελλάδα, για εκπαίδευση των ζαχαροπλαστών, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του εργαστηρίου του στην Κόρινθο. Είναι ο άνθρωπος που όπως θα ακούσεις να συζητιέται στα πηγαδάκια, του οφείλουμε τα μέγιστα, για το γεγονός ότι ο χώρος έχει προχωρήσει πολλά βήματα μπροστά.

Μαζί έχουν ήδη αναλάβει την συμβουλευτική σε σημαντικές επιχειρήσεις του κλάδου της χώρας μας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα θα ανακοινωθούν νέες συνεργασίες σε αυτό το κομμάτι, αλλά και κάτι πολύ καινοτόμο για την Ελλάδα, που ετοιμάζουν τους τελευταίους μήνες και είμαι βέβαιη πως θα κάνει μεγάλη αίσθηση.

Σήμερα όμως θέλω να σταθώ στην τελευταία τους δουλειά, που έγινε η αιτία, να δεχτούν δεκάδες συγχαρητήρια, πέρα από τον απλό κόσμο, που είναι και ο τελικός κριτής, από τους συναδέλφους τους!

Εγώ προσωπικά δέχθηκα δεκάδες μηνύματα αξιόλογων ζαχαροπλαστών για την συνεργασία τους, με τον ευφυή επιχειρηματία Στέλιο Ρουμελιώτη, στο ολοκαίνουριο Coffe Lab στην Ακαδημίας 62, όπου η βιτρίνα με τα κρουασάν που επιμελούνται ο Γιάννης και ο Βασίλης, δεν έχει προηγούμενο, την ίδια ώρα που η γεύση τους, ξεπερνά κάθε παρόμοια ελληνική εμπειρία!

Πρόκειται για μια συνεργασία που συζητήθηκε πολύ και όχι άδικα!

Εσείς λοιπόν οι Βολιώτες της Αθήνας, μπορείτε να κεράσετε τους φίλους σας κρουασάν και να περηφανευτείτε πως έχουν βολιώτικη υπογραφή, ενώ εσείς που ζείτε στον Βόλο, ξέρετε που πρέπει να βρεθείτε με το που φτάσετε στην Αθήνα!

Σας αφήνω, αλλά να το θυμάστε, αυτό το δίδυμο θα μας απασχολήσει πολύ!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις