ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τα πιο όμορφα δώρα από τα χεράκια της Σοφίας μας και την Lavish Care!

Τα πιο όμορφα δώρα από τα χεράκια της Σοφίας μας και την Lavish Care!

Newsroom

H Σοφία μας, το χαμογελαστό μας κορίτσι, που ζει για να μοιράζει χαρά σε όλους μας, βρήκε τρόπο να σας δείξει την αγάπη της για ακόμα μια φορά και ταυτόχρονα τρόπο να δείξετε και εσείς ιδιαίτερη αγάπη στα δικά σας ξεχωριστά πρόσωπα!

Θυμάστε το τέλειο δώρο που σας έκανε τα Χριστούγεννα με προϊόντα Lavish Care που όλοι φεύγατε από το Πέτρινο Φαρμακείο στην Αναλήψεως 317 με δωράκια;

Βλέποντας πόσο αγαπήσατε αυτή την εταιρεία και πόσο σας άρεσαν τα προϊόντα της, θέλησε με πολύ προσωπική δουλειά και κόπο να σας φτιάξει υπέροχες συσκευασίες, σε όμορφα χρώματα, δεμένες με κορδέλες που δεν θες να τις ανοίξεις…

Όχι δεν σκέφτηκε το κόστος, γιατί αυτή δεν μετρά χρήματα, αλλά χαμόγελα χαράς…γι αυτά ζει άλλωστε, γι αυτό ήρθε στον κόσμο για να δίνει!

Μπορεί η κούραση της να είναι τεράστια, αφού ξενυχτά στο Φαρμακείο, μπορεί το κόστος για όλο αυτόν τον στολισμό στα κουτιά της Lavish Care να είναι μεγάλο, όμως παίρνει δύναμη από τα χαμόγελα σας και τον ενθουσιασμό σας!

Το υπέροχο χειροποίητο κουτί δια χειρός Σοφίας Μαχαιρίτσας, που σε αυτή την μορφή θα το βρείτε αποκλειστικά στο Πέτρινο Φαρμακείο στην Αναλήψεως 317, περιέχει 4 προϊόντα περιποίησης σώματος, σε πολλές διαφορετικές μυρωδιές, καλοκαιρινές και δροσερές! Αφρόλουτρο, scub, κρέμα σώματος και όχι μόνο…όλα αυτά κάτω από 20 ευρώ!!!!

Ε ναι, ένα δώρο φτιαγμένο με τόση αγάπη, αξίζει σε όσους αγαπάτε!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις