ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Bijoux Bisous: Η πολυναμενόμενη επιστροφή του κοντεύει-Δείτε εικόνες!

Bijoux Bisous: Η πολυναμενόμενη επιστροφή του κοντεύει-Δείτε εικόνες!

Newsroom

Μια από τις πιο αγαπημένες συζητήσεις των γυναικών, που αγαπούν το στιλ τους και επενδύουν σε αυτό, δεν είναι άλλη, από την πολυαναμενόμενη επιστροφή της καλύτερης boutique της πόλης μας!

Ακούς συχνά στα γυναικεία πηγαδάκια φράσεις, όπως:

-Πότε επιτέλους θα επιστρέψει;

-Θα ανοίξει να προλάβω να ψωνίσω για την τάδε εκδήλωση;

Ενώ ακούς και άλλες, που λένε: Μα ήταν τόσο σικ, τόσο στιλάτο κατάστημα, γιατί ανακαινίζεται, πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει;

Πολύ καλύτερο θα σας απαντήσω ξεκινώντας από το τέλος, γιατί οι άνθρωποι που αγαπούν αυτό που κάνουν, δεν εφησυχάζουν ποτέ και δεν θέλουν απλά το καλύτερο, αλλά και το πιο σύγχρονο, με όποιο κόστος, άλλωστε αυτή είναι η φιλοσοφία της Αννίτας Βασιλάκου που τόσο αγαπάτε και σταθερά επιλέγετε.

Όσο για τις υπόλοιπες απορίες σας, μπορείτε να πάρετε ανάσα, γιατί ναι, θα προλάβετε να κάνετε όλες τις αγορές σας, ειδικά για τώρα το καλοκαίρι που σας περιμένουν λαμπερές εκδηλώσεις, αφού την ερχόμενη εβδομάδα, το  Bijoux Bisous επιστρέψει, στην καλύτερη εκδοχή του!

Όλο αυτό το διάστημα της μικρής αποχής, η ιδιοκτήτρια, σύμβουλος προσωπικής εικόνας, η γυναίκα που πολλές από εσάς εμπιστεύεστε για το προσωπικό σας στιλ, η Αννίτα Βασιλάκου, βρήκε χρόνο να ταξιδέψει, να ενημερωθεί πάνω στις πιο σύγχρονες τάσεις της μόδας, να μαζέψει νέες εικόνες και γνώσεις, ώστε επιστρέφοντας να δημιουργήσει για ακόμα μια φορά στιλ και εικόνες, απαράμιλλου κάλους και αισθητικής.

Το  Bijoux Bisous δεν είναι για όλες τις γυναίκες, είναι όμως για κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, που αγαπά τον εαυτό της και ξέρει πως ο τρόπος που θα επιλέξει να ντυθεί, είναι πράξη αυτοσεβασμού και δείγμα προσωπικής αγάπης. Το  Bijoux Bisous επιστρέφει με έναν νέο και υπέροχο χώρο, πολυτελή όπως σου αξίζει, χωρίς όμως να σε βαραίνει, άλλωστε ότι αξίζει, δεν φωνάζει, απλά προκαλεί επιφωνήματα σε όσους το θαυμάζουν!

Κοινώς, ο σύγχρονος αθηναϊκός μινιμαλισμός, βρήκε χώρο να ξεδιπλωθεί στην πόλη μας και στο  Bijoux Bisous, στην Γκλαβάνη, μεταξύ της Κονταράτου και της 28ης Οκτωβρίου.

Κλείνοντας θα σας δώσω, μια τόσο δα μικρή γεύση από το τι θα συναντήσετε στο ανανεωμένο  Bijoux Bisous….

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις