ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Lurpak Μαγειρέματα- Πασίγνωστοι σεφ στη πόλη μας! Πάρε μέρος στον διαγωνισμό!

Lurpak Μαγειρέματα- Πασίγνωστοι σεφ στη πόλη μας! Πάρε μέρος στον διαγωνισμό!

Δώρα Μιχαήλ

Μία κουταλιά Lurpak, είναι αρκετή, για να μεταμορφώσει το καθημερινό μας γλυκό ή φαγητό, σε ξεχωριστή εμπειρία γεύσης!

Μοιραστείτε μαζί μας την αγαπημένη σας συνταγή, που το Lurpak απογείωσε τη γεύση της, για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό. Το Lurpak και οι αγαπημένοι μας σεφ Στέλιος Παρλιάρος και Αλέξανδρος Παπανδρέου, θα ετοιμάσουν τις συνταγές και θα επιλέξουν έξι νικητές ή νικήτριες, για να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για τη μεγάλη βραδιά που ετοιμάζουν τα Lurpak Μαγειρέματα στον Βόλο!

Ο διαγωνισμός ισχύει απο 1 έως 15 Νοεμβρίου, μόνο για τους κατοίκους του Βόλου.

Όροι συμμετοχής:

Η εταιρία «ΑRLA FOODS ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕΕ», η οποία εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό Λ. Κηφισίας αρ. 6-8 στο Μαρούσι, όπως νόμιμα εκπροσωπείται (η «ARLA»), διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό με τίτλο «Τα Lurpak Μαγειρέματα στον Βόλο» (ο «Διαγωνισμός») ως προωθητική ενέργεια στα πλαίσια προώθησης και προβολής των προϊόντων της.

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα (στον Βόλο) και είναι άνω των 18 ετών, ενώ εξαιρούνται τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της ARLA, καθώς και oι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως δευτέρου βαθμού. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται αγορά προϊόντων ή/και υπηρεσιών της Διοργανώτριας.

2. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου

3. Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν θα πρέπει να επισκεφθούν τον διαδικτυακό τόπο https://www.facebook.com/LurpakGreece (εφεξής καλούμενος Διαδικτυακός Τόπος). Κατόπιν, θα πρέπει να αναγνωρίσουν το σχετικό FB post στον τοίχο της σελίδας. Στη συνέχεια θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες στο FB post και στείλουν μέσω της ειδικής φόρμας στο http://www.lurpak.com/el-gr/istories-fagitou/2017/11/diagonismoslurpak , την αγαπημένη τους συνταγή με Lurpak .

4. Διευκρινίζεται ότι κάθε χρήστης έχει δικαίωμα για μια συμμετοχή (σχόλιο). Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης/τρια στείλει περισσότερες από μία συνταγές, θα επιλεγεί ως συμμετοχή, η πρώτη χρονικά αποστολή συνταγής.

5. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει κάποιος μέρος στον Διαγωνισμό εκτός των όσων ορίζονται στο άρθρο 2, είναι να διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στο Facebook. Η συμμετοχή συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων.

6. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν λάβει χώρα εντός της διάρκειας του διαγωνισμού και έχουν τηρήσει τη διαδικασία συμμετοχής που περιγράφεται ανωτέρω, σε συνδυασμό με την πλήρωση των διατάξεων όλων των επιμέρους όρων του παρόντος. Η Διοργανώτρια εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση λάθους καταχώρησης στοιχείων ή ελλειπών συμμετοχών. Οι συμμετέχοντες δηλώνουν υπεύθυνα ότι τα στοιχεία που δηλώνουν είναι αληθή. Οι συμμετέχοντες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις ενέργειες τους που στηρίζονται στη συμμετοχή τους στον παρόντα διαγωνισμό.

7. Εάν ο χρήστης χρησιμοποιήσει πληροφορίες αναληθείς, ανακριβείς, ανεπίκαιρες ή ελλιπείς ή παραπλανητικές, οι διοργανώτριες εταιρίες δε φέρουν καμία ευθύνη και αποκλειστικά υπεύθυνος για την αλλοιωμένη απεικόνιση της κατάστασης του χρήστη θεωρείται ο ίδιος ο χρήστης.

8. Με επιφύλαξη άλλων ειδικώς οριζομένων, δεν είναι υποχρεωτική η παροχή οποιουδήποτε πρόσθετου στοιχείου, το οποίο δεν είναι απαραίτητο ή εύλογο να ζητηθεί στα πλαίσια του Διαγωνισμού. Οποιοσδήποτε διαγωνιζόμενος ή χρήστης της ιστοσελίδας βρεθεί να παραβιάζει ή υπάρχουν υπόνοιες ότι επιχειρεί να παραβιάσει το δίκτυο, σύστημα ή πρόγραμμα των Δικτυακών Τόπων (hacker), τότε αποβάλλεται πάραυτα από το διαγωνισμό και η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αναφέρει το ζήτημα στις αρμόδιες αρχές.

Η διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με τους κανόνες λειτουργίας του Facebook και την ασφάλεια χρήσης του.

9. Οι συνταγές των συμμετεχόντων που θα δηλώσουν εγκύρως συμμετοχή θα κριθούν από διμελή επιτροπή ειδικών που απαρτίζεται από 2 αναγνωρισμένους Chef τον κο Στέλιο Παρλιάρο και Αλέξανδρο Παπανδρέου . Οι έξι καλύτερες συνταγές που θα επιλεγούν από την επιτροπή θα έχουν ως έπαθλο από μία διπλή πρόσκληση σε δείπνο στην μεγάλη βραδιά που ετοιμάζουν τα Lurpak Μαγειρέματα στον Βόλο. Η ίδια επιτροπή, κατά την ίδια ημερομηνία, θα επιλέξει και έξι (6) επιλαχόντες νικητές ως αναπληρωματικοί για την περίπτωση που οι νικητές αρνηθούν το έπαθλο ή αδρανήσουν να το αποδεχτούν για οποιοδήποτε λόγο για διάστημα μεγαλύτερο των 2 ημερών, ή αν η συμμετοχή τους στον διαγωνισμό ακυρωθεί ή δεν είναι προσήκουσα. Ο χώρος και ο χρόνος του δείπνου θα λάβει χώρα στις 24 Νοεμβρίου ώρα 21:00 στο ξενοδοχείο Ξενία. Οι επιτυχόντες θα κληθούν να έχουν παρασκευάσει την συνταγή τους και να την φέρουν την βραδιά του δείπνου. Η επιτροπή θα συνέλθει για να κρίνει τις συμμετοχές έως 20 Νοεμβρίου στις 17.00

10. Τα ονόματα των επιτυχόντων, θα ανακοινωθούν την 21 Νοεμβρίου ημέρα Τρίτη, στην επίσημη σελίδα Lurpak Greece στο Facebook, μέσω σχετικής ανάρτησης (Facebook post). Οι επιλεγέντες θα κληθούν άμεσα να στείλουν τα στοιχεία τους, ώστε να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του επάθλου τους.

11. Τα έπαθλα των επιτυχόντων είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται και δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με χρήματα. Διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η απονομή του ως άνω επάθλου, για λόγους που ανήκουν εκτός της δικής της εύλογης δυνατότητας ελέγχου.

12. Κάθε επιτυχών κατά την απονομή και επιβεβαίωση του επάθλου του θα πρέπει να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο αποδεικτικό έγγραφο που να αποδεικνύει ότι τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο και ηλικία) που έχει δηλώσει είναι αληθή και ακριβή.

13. Σε περίπτωση που κάποιος εκ των επιτυχόντων κατά τα ανωτέρω δεν επικοινωνήσει κατά τον τρόπο και χρόνο που θα του έχει ζητηθεί μέσω της σχετικής ειδοποίησης (βλέπε παραπάνω), αρνηθεί ή αδρανήσει να αποδεχθεί το έπαθλό του για οποιονδήποτε λόγο για διάστημα μεγαλύτερο των 2 ημερών) από την ημερομηνία της κρίσης της επιτροπής μέσω της οποίας αναδείχθηκε ή τυχόν άλλο διάστημα που θα του έχει επικοινωνηθεί ή αν η συμμετοχή του στον Διαγωνισμό ακυρωθεί ή δεν είναι προσήκουσα, τότε αυτομάτως και οριστικά χάνει το δικαίωμά του επί του επάθλου και αυτό αποδίδεται με σειρά προτεραιότητας στους επιλαχόντες.

14. Οι Συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Σε αντίθετη περίπτωση η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της συμμετοχής τους.

15. Οι Συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στην Διοργανώτρια για την παρουσίαση και χρήση του διαγωνισμού γενικά ή/και των αποτελεσμάτων του μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του διαδικτύου. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό αποτελεί ελεύθερη και σαφή δήλωση και συναίνεση των συμμετεχόντων για την επεξεργασία των παραπάνω δεδομένων τους και την τήρηση σχετικού αρχείου για τους προαναφερθέντες σκοπού. Έτσι, η ARLA έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει τα στοιχεία των νικητών, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με τον διαγωνισμό και την απονομή του επάθλου, η δε συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό παρέχει αυτομάτως, αυτοδικαίως και άνευ χρηματικού ανταλλάγματος ή αποζημίωσης, τη συναίνεση του συμμετέχοντος για όλες τις ανωτέρω ενέργειες και αποτελεί αυτοδίκαιη αναποζημίωτη εκχώρηση από τον συμμετέχοντα προς την διοργανώτρια όλων των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων στα πλαίσια της παρούσας καθώς και για την χρήση των προσωπικών δεδομένων που είναι αναγκαία για την διενέργεια του διαγωνισμού. Με την επιφύλαξη των παραπάνω οριζόμενων, άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την διοργανώτρια να αρνηθεί τη χορήγηση του επάθλου, ή να το ανακαλέσει.

16. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει ή να αναστείλει προσωρινά την παρούσα διοργάνωση προώθησης προϊόντων σε περίπτωση που προκύψουν τεχνικά ή άλλα προβλήματα ή απρόβλεπτες περιστάσεις εκτός της εύλογης δυνατότητας ελέγχου που μπορεί να βλάψουν την ακεραιότητα της διεξαγωγής της. Οι παραπάνω μεταβολές θα ανακοινωθούν εκ νέου στον «ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ». Κάθε μεταβολή είναι δεσμευτική για τους συμμετέχοντες οι οποίοι δεν αποκτούν εκ του λόγου αυτού κανένα δικαίωμα για αποζημίωση ή οποιαδήποτε άλλη αξίωση έναντι των διοργανωτριών εταιριών.

17. Η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση και οργάνωση του επάθλου ήτοι του ως άνω δείπνου. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί, και/ή ζημία, και/ή οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί, σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το έπαθλο καθώς επίσης δεν φέρει καμία ευθύνη ή υποχρέωση αποζημιώσεως και για οποιοδήποτε άλλο λόγο και αιτία. Μετά την εκπνοή της διάρκειας του διαγωνισμού και της απονομής του επάθλου κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας και της Διαφημιστικής παύει να υφίσταται.

18. Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας. Η αποδοχή των Όρων του παρόντος Διαγωνισμού συνεπάγεται την παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση του Συμμετέχοντος έναντι της διοργανώτριας εταιρείας.

19. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σχετικά με το διαγωνισμό επιλύεται από τα καθ’ ύλη αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών.

20. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει, εκτός από τα προαναφερθέντα του παρόντος, την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των Όρων του Διαγωνισμού, αρχικών και συμπληρωματικών ή τροποποιητικών, επιφυλασσομένης της εταιρίας να συμπληρώσει ή τροποποιήσει τους όρους οποτεδήποτε.

Όλοι οι όροι του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στο http://www.lurpak.com/el-gr/diagonismoslurpak. Οι Συμμετέχοντες που επιθυμούν διευκρινήσεις σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού μπορούν να απευθύνονται στην διοργανώτρια στο τηλεφωνικό κέντρο 210 8196 100.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις