ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ludens: Το παλάτι που έφτιαξαν δύο αδελφές για τα παιδιά σας! (ΦΩΤΟ)

Ludens: Το παλάτι που έφτιαξαν δύο αδελφές για τα παιδιά σας! (ΦΩΤΟ)

Δώρα Μιχαήλ

Δεν είναι δυνατόν να περάσεις από τη Γαμβέτα, μεταξύ της Γαλλίας και τη Γαζή και να μη σου τραβήξει το βλέμμα αυτό το…παλάτι!

Πρόκειται για το Ludens που ήρθε να προσθέσει στον Βόλο, ποιότητα, διασκέδαση και ψυχαγωγία!

Οι μεγαλύτεροι κερδισμένοι;

Τα ίδια τα παιδιά.

Η Ελπίδα και η Δήμητρα, δύο κορίτσια νέα, νηπιαγωγοί, με ένα τεράστιο χαμόγελο και μια εκπληκτική αύρα, πήραν το ρίσκο και άνοιξαν έναν δικό τους χώρο για να φιλοξενήσουν τα όνειρα, τα ταλέντα και τις δεξιότητες των παιδιών σας!

Με το που της είδα, τους είπα: Κρίμα που δεν έχω παιδιά να τα φέρω στο Ludens. Όποιος γονιός σας συναντήσει, θα τους κερδίσετε!

Τα μάτια τους λάμπουν από όρεξη να τις αγαπήσουν τα παιδιά σας και μαζί τους να μάθουν, να παίξουν, να ψυχαγωγηθούν, να ψάξουν και να βρουν κρυμμένα ταλέντα και δεξιότητες!

Κορίτσια μου, σας λάτρεψα και πιστέψτε με, κάποια μέρα ο πανέμορφος χώρος που φτιάξατε δε θα σας χωράει, αφού η αγκαλιά των παιδιών και των γονιών θα έχει μεγαλώσει τόσο πολύ, που θα απαιτεί ακόμα μεγαλύτερο χώρο!

Στο Ludens, αναλαμβάνουν τη σχολική μελέτη, την 4ωρη δημιουργική απασχόληση των παιδιών σας από 5-7 ετών, ενώ θα βρείτε και 2ωρα εργαστήρια για παιδιά από 5-12 ετών!

Διαλέξτε ανάμεσα στις μαγειρικές δημιουργίες, στο θεατρικό παιχνίδι, στις δημιουργίες με σαπούνι, στο ψηφιακό κόμικς, στη μηχανική τέχνη ή τα μαθηματικά!

Στις διακοπές των Χριστουγέννων, θα είναι εκεί για να περνούν τα παιδιά σας δημιουργικά τον χρόνο τους από το πρωί, ώστε να μπορείτε και εσείς να κάνετε της δουλειές κανονικά, λες και είναι στο σχολείο!

Πάρτε περισσότερες πληροφορίες και ενημερωθείτε για τις παροχές στο 2421404977 και στο 6932304246!

Γνωρίστε τους στη Γαμβέτα 47!

Αξίζει στο παιδί σας, αξίζει και σ εσάς να ξέρετε ότι είναι στα καλύτερα χέρια!
lou14

lou13

lou12

lou11

lou10

lou8

lou7

lou6

lou5

lou4

lou3

lou2

lou

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις