ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ludens: Δες όσα μπορεί να κάνει το παιδί σου στο “παλάτι” της Γαμβέτα!

Ludens: Δες όσα μπορεί να κάνει το παιδί σου στο “παλάτι” της Γαμβέτα!

Δώρα Μιχαήλ

Δεν είναι δυνατόν να περάσεις από τη Γαμβέτα, μεταξύ της Γαλλίας και τη Γαζή και να μη σου τραβήξει το βλέμμα αυτό το…παλάτι!

Πρόκειται για το Ludens που ήρθε να προσθέσει στον Βόλο, ποιότητα, διασκέδαση και ψυχαγωγία!

Η Ελπίδα και η Δήμητρα, δύο κορίτσια νέα, νηπιαγωγοί, με ένα τεράστιο χαμόγελο και μια εκπληκτική αύρα, πήραν το ρίσκο και άνοιξαν έναν δικό τους χώρο για να φιλοξενήσουν τα όνειρα, τα ταλέντα και τις δεξιότητες των παιδιών σας!

Τα μάτια τους λάμπουν από όρεξη να τις αγαπήσουν τα παιδιά σας και μαζί τους να μάθουν, να παίξουν, να ψυχαγωγηθούν, να ψάξουν και να βρουν κρυμμένα ταλέντα και δεξιότητες!

Πάρτε περισσότερες πληροφορίες και ενημερωθείτε για τις παροχές στο 2421404977 και στο 6932304246!

Γνωρίστε τους στη Γαμβέτα 47!

Αναλυτικά οι δραστηριότητες:

1.Σχολική Μελέτη για παιδιά δημοτικού

2.Εργαστήριο «ΕπιSTEAMονες». Τα παιδιά ασχολούνται με την «Επιστήμη» την «Τεχνολογία», τη «Μηχανική», την «Τέχνη» και τα «Μαθηματικά» καλλιεργώντας έτσι την κριτική τους σκέψη συμμετέχοντας στην επίλυση προβλημάτων της καθημερινής ζωής.

3.Εργαστήριο Παιδικής Λογοτεχνίας-Λέσχη ανάγνωσης όπου η ανάγνωση παραμυθιών και βιβλίων γίνεται απόλαυση. Τα παιδιά μέσα από τα βιβλία και τα βιώματα των ηρώων καλλιεργούν τη φαντασία, την κρίση και τη σκέψη τους.

4.Εργαστήρια Τέχνης: α. Θεατρικό Παιχνίδι.Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι αυτοσχεδιασμού και δραματοποίησης συμμετέχουν στην ομάδα και μαθαίνουν να ανταλλάσσουν ιδέες και γνώσεις, να συνεργάζονται και να δημιουργούν από κοινού εκφράζοντας, παράλληλα, τον εσωτερικό τους κόσμο. β. Εργαστήριο Food Art-Μαγειρικές Δημιουργίες. Τα παιδιά μαθαίνουν την τέχνη της Μαγειρικής αποκτώντας διατροφική συνείδηση γ. Εργαστήριο Ζωγραφικής. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την τέχνη της ζωγραφικής αναπτύσσοντας τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες

5.Μουσική Προπαιδεία για 5-7 ετών:

6.Εκμάθηση Κιθάρας για 8-12 ετών

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις