ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

kou-kou-ba: Σκέφτηκε σαν μαμά και σας έφερε αυτό που σας έλειπε!

kou-kou-ba: Σκέφτηκε σαν μαμά και σας έφερε αυτό που σας έλειπε!

Newsroom

Χθες συνάντησα για πρώτη φορά την Κατερίνα! Μια γλυκιά μανούλα, μια νέα γυναίκα, γεμάτη όρεξη και μεράκι για δημιουργία!

Μαμά και η ίδια, δεν ήθελε απλά να δραστηριοποιηθεί σε κάποιον τομέα, αλλά να καλύψει τα κενά της αγοράς, που η ίδια διαπίστωσε αφού έγινε μαμά!

Έχοντας έναν και τώρα ακόμα έναν άσσο στο μανίκι της, την αγαπημένη μας μοδίστρα της Σωκράτους, την κυρία Ιωάννα, που πρόσφατα υποδέχθηκε κοντά της και την εγγονή της, επίσης Ιωάννα, έδωσε σάρκα και οστά στα όνειρα της και έτσι δημιούργησε το kou-kou-ba, στην Σωκράτους 30, που σας περιμένει με δικές τους χειροποίητες δημιουργίες για να καλύψετε τις ανάγκες των παιδιών σας ξεχωριστά, να κάνετε τα πιο ιδιαίτερα δώρα και να διακοσμήσετε το παιδικό σας δωμάτιο με στιλ και φινέτσα!

Το kou-kou-ba είναι οικογενειακή υπόθεση. Η Κατερίνα σας περιμένει εκεί για να σας εξυπηρετήσει και να σας προτείνει ότι καλύτερο με βάση τα θέλω σας και τις ανάγκες σας, ενώ ακριβώς δίπλα στο μοδιστράδικο, η πεθερά της και η ανηψιά της, οι Ιωάννες του μαγαζιού, δημιουργούν ένα ένα με τα καλύτερα υλικά και πολλή αγάπη, τα προϊόντα του καταστήματος.

Αν είσαι μανούλα, αν θες να κάνεις όμορφα δωράκια με υπεραξία, δεν μένει παρά ν ανακαλύψεις το “kou-kou-ba” που είναι γεμάτο χειροποιήτες εκπλήξεις και επιλογές!

Ρουχάκια, σαλιάρες, μαξιλάρες, παιχνιδάκια, διακοσμητικά και τόσες άλλες έξυπνες και πρωτότυπες επιλογές….σας περιμένουν!

Θα επανέλθω….μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά στον παραμυθένιο τους κόσμο, στην Σωκράτους 30!

Δείτε περισσότερα και στο instagram προφίλ τους: https://www.instagram.com/kou_kou_baa/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις