ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Λία φτιάχνει το σπίτι και τις βιτρίνες των ονείρων σου! Θα τη λατρέψεις!

Η Λία φτιάχνει το σπίτι και τις βιτρίνες των ονείρων σου! Θα τη λατρέψεις!

Δώρα Μιχαήλ

Είναι η Λία Χρόνη, η γκουρού της ανθοδιακόσμησης και των εμπνευσμένων κατασκευών!

Οι βιτρίνες της πάντα γίνονται θέμα συζήτησης και δεν είναι λίγοι οι επαγγελματίες που ζητούν τη βοήθεια της για να φτιάξουν όμορφες, προσεγμένες και ξεχωριστές βιτρίνες!

Πολλές κυρίες επίσης, που φτάνουν στο Ανθοπωλείο της στη Πολυμέρη ή έτυχε να είναι καλεσμένες σε γάμο που είχε αναλάβει τη διακόσμηση, της ζητούν να τους διακοσμήσει το σπίτι!

Υπέροχες δημιουργίες, εκπληκτικές κατασκευές με τα υλικά που εσύ θα ζητήσεις και εννοείται απίστευτες ανθοδιακοσμήσεις στις πιο χαμηλές τιμές!

Αυτή τη περίοδο εν οψει Χριστουγέννων η Λία…έχει πάρει φωτιά!!!

Δε προλαβαίνει να δέχεται παραγγελίες για χριστουγεννιάτικες βιτρίνες, διακοσμήσεις σπιτιών πάντα στο πνεύμα των γιορτών που έρχονται και φυσικά για…χριστουγεννιάτικους γάμους!

Θα τη λατρέψεις, αν δεις δουλειές της, δε θα την αλλάζεις με τίποτα αν τη γνωρίσεις ως άνθρωπο!

Είναι η καλύτερη, φτιάχνει τα καλύτερα και μάλιστα στις καλύτερες τιμές, το τονίζω γιατί είναι σημαντικό στις μέρες μας!

Λία σ αγαπάμε και ευχαριστούμε που βοηθάς το όνειρο κάθε ανθρώπου να γίνεται πραγματικότητα, αντιλαμβανόμενη ότι οι καιροί είναι δύσκολη!

Θα προσαρμοστεί σε αυτά που θέλετε, θα σας προτείνει ακόμα πιο όμορφες ιδέες, πάντα με βάση αυτά που εσείς θέλετε να διαθέσετε!

Θα τη βρείτε Πολυμέρη 129!

Τηλέφωνο: 2421 105293!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις