ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στις δυναμικότερες εξωστρεφείς επιχειρήσεις της χώρας

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στις δυναμικότερες εξωστρεφείς επιχειρήσεις της χώρας

Δώρα Μιχαήλ

Το Βραβείο επιχειρηματικής εξωστρέφειας “Creative Greece 2017” και τις… εντυπώσεις, κέρδισε για μία ακόμα φορά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, στο πλαίσιο του ετήσιου forum «CREATIVE GREECE 2017» για την Ελλάδα της εξωστρέφειας, προσθέτοντας μια επιπλέον τιμητική διάκριση στο παλμαρέ της!
Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, απέδειξε εκ νέου πως αποτελεί μία από τις πλέον εξωστρεφείς παραγωγικές επιχειρήσεις της χώρας και επιβεβαίωσε την ηγετική θέση που κατέχει στην ελληνική αγορά των εμφιαλωμένων νερών, κατακτώντας το Βραβείο επιχειρηματικής εξωστρέφειας “Creative Greece 2017”. Πρόκειται στην ουσία για μια δικαίωση και «εξαργύρωση» της σημαντικής επένδυσης που κάνει τα τελευταία χρόνια στην εξωστρέφεια, στηρίζοντας επί του πρακτέου την ελληνική οικονομία.
Μένοντας πιστή στη δική της φιλοσοφία που δίνει προτεραιότητα στην εξωστρέφεια, την καινοτομία και την υπευθυνότητα, η ελληνική εταιρία εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ, είναι αναμφίβολα από τις πλέον δυναμικές και υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας.
Σκοπός της, είναι να διατηρήσει τον έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό της και να κάνει το ΖΑΓΟΡΙ και τις συσκευασίες του, «άξιους πρεσβευτές» της χώρας μας στο εξωτερικό (ήδη εξάγεται σε 24 χώρες!).
Ενημερωτικά, να αναφέρουμε πως οι διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας «CREATIVE GREECE 2017» αναδεικνύουν κάθε χρόνο τις υγιέστερες επιχειρηματικές δυνάμεις της χώρας, οι οποίες συμμετέχουν στην προσπάθεια επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας. Το βραβείο για τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ παρέλαβε ο κ. Γιάννης Δημητρόπουλος, διευθυντής υποκαταστήματος Αθήνας από το δημοσιογράφο κ. Σπύρο Κτενά.
xhtos edra

Πηγή: reporter.gr

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις